Otthon / Friss hírek / KISZIVÁRGOTT VOLNER LEVELE: EP-HELYET, AUTÓT, PÉNZT ÉS LUXUSIRODÁT KÖVETELT A JOBBIK VEZETÉSÉTŐL

KISZIVÁRGOTT VOLNER LEVELE: EP-HELYET, AUTÓT, PÉNZT ÉS LUXUSIRODÁT KÖVETELT A JOBBIK VEZETÉSÉTŐL

Az ATV Egyenes Beszéd Kontra című műsorában szerepelt tegnap Volner János, aki a tegnapi napon jelentette be csatlakozását a Mi Hazánk Mozgalomhoz.

Az egyik kérdező, Gulyás Balázs birtokába került egy levél, melyet Volner János májusban küldött el Gyöngyösi Mártonnak és Sneider Tamásnak. Gulyás a műsorban az ebben írtakkal szembesítette a politikust.

A stúdióban elhangzottak szerint a Jobbikot a DK-val való összefogással és balra tolódással vádoló Volner több dolgot is kért egykori pártja vezetésétől:

– az EP-lista vezető helyét,
– egy Skoda Octavia típusú autót,
– a Mi Hazánk Mozgalmat bejegyző jogász barátnőjének 420 ezres fizetést,
– valamint egy Chesterfield bőrgarnitúrás, intarziás budai irodát, ahol immár nyugodt körülmények között tárgyalhat Fekete-Győr Andrással, Herényi Károllyal és Magyar Györggyel.

Volner János elismerte, hogy a levelet valóban ő írta, a kéréseiben viszont nem lát kivetnivalót. Az EP-lista vezető helyével kapcsolatban azt mondta, nyárra a korábbiakkal ellentétben már egyáltalán nem érdekelte a pozíció.

A videó itt megtekinthető (a levélről szóló rész 10:39-től):

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

A sümegi fideszes polgármester élettársát egészségügyi vezetőnek tették meg, aztán az is kérdés lett, hogy nem hamis-e az érettségije

Közokirat-hamisítás bűntette miatt nyomoznak a Sümegi Egészségügyi Szolgálat Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója ellen – …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: