Otthon / Friss hírek / Ingyenjegyet lehet nyerni az idei Szexsziget bulira, és az érdeklődés hatalmas

Ingyenjegyet lehet nyerni az idei Szexsziget bulira, és az érdeklődés hatalmas

A karib-tengeri magánszigeten tartott négynapos partyra egyébként másfélmillió forint a belépő.

Idén újra megrendezik a Szexsziget néven elhíresült, négynapos bulit, ahol a résztvevők semmi mást nem csinálnak, mint kolumbiai prostituáltakkal szexelnek, és közben folyamatosan szedik a legkülönfélébb drogokat. A karib-tengeri, magántulajdonban lévő szigeten tartott eseményre sokan el szeretnének jutni.

Azok is, akiknek nincsen másfélmillió forintja, hogy kifizesse a belépőt. De nekik sem kell elkeseredni. A bulit szervező kolumbiai cég ugyanis lehetőséget ad egy szerencsésnek, hogy ingyen élvezhesse a Szexsziget nyújtotta élvezeteket, amiben benne van a korlátlan alkohol- és drogfogyasztás, valamint a 60 kolumbiai prostituált.

Az ingyenjegy megnyerésére csak a szervező cég honlapján kell megvásárolni bármit, amit ott árulnak, és ezzel a vásárló részt vesz egy sorsoláson. A nyertes nevét december elsején húzzák ki, és ő ingyen utazhat el a bulira.

A cég szóvivővje a The Sun brit bulvárlapnak elmondta, hogy még őket is meglepte a hatalmas érdeklődés. A bejelentés utáni napon 80 százalékkal nőtt a forgalom az oldalon, és a szóvivő közlése szerint két nap alatt eladták az egész készletet.

tavalyi bulin történtekről az egyik résztvevő, egy amerikai fogász nemrég számolt be a The Sunnak. A csak Ryan néven említett férfi elmondása szerint a a bulizás már azon a hajón elkezdődött, amivel a résztvevőket elvitték a szigetre. Már ott kiválasztották maguknak azt a két lányt, akivel az egész buli alatt minden kívánságukat teljesítik.

Az igazi trópusi paradicsomként jellemzett szigeten aztán végleg elszabadult a buli. A lányok mellett a legkülönbözöbb drogok várták a vendégeket, az elterjedt, ismert szerek mellett olyanok is, amiről Ryan soha életében még nem hallott. A legemlékezetesebb az volt Ryan számára, amikor egyszerre 15 lánnyal bújhatott ágyba. Elmondása szerint erre mind a 30 vendégnek lehetősége volt, de csak egy órára.

forrás: 24.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Nem lehet elég korán bevásárolni karácsonyra, év végére elszállhatnak az árak

Karácsonyig mindössze bő két hónap van hátra, ezért érdemes már most számolni az ünnepi kiadásokkal. …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: