Otthon / Friss hírek / Titokban jótékonykodott Magyarországon Terence Hill

Titokban jótékonykodott Magyarországon Terence Hill

Titokban jótékonykodott hazánkban Terence Hill, és egy olyan december 1-jén induló árverésben vállalt fontos szerepet, amiben a saját, felújított Dune Buggy autója – amit a Különben dühbe jövünk című filmben is láthattunk – keresi új gazdáját – írja a Bors.

Titokban jótékonykodott Magyarországon Terence Hill

Fotó: Instagram

A portál arról ír, a nyertes nevét a jövő februári Guido & Maurizio de Angelis koncert sztárvendégeként, ő maga fogja kihirdetni, a bevétellel pedig a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetet segíti. A világsztárt a kórház igazgatósága mellett Berkes Gabriella énekesnő, és fia, Berkes Olivér fogadta.

A kórház kommunikációs feladatait látom el, és ott voltunk, amikor Terence Hill megérkezett, és hozta az autóját. A fiam, Olivér kedvenc színésze volt kiskorában, és hihetetlen, hogy a nagy ikonját most mi fogadhattuk, és terelgethettük a kórházon belül. Egy tünemény ember, minden gyerekhez bement, mosolygott, áradt belőle a kedvesség és a szeretetet. Vitt nekik narancsot, csokit. Szavak nincsenek rá – számolt be a Borsnak az eddig titkos eseményről az énekesnő, aki Hill anyanyelvén, olaszul beszélgetett, az ettől igazán meghatódó sztárral.

forrás: atv.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

A karanténszabályok megsértése miatti szankciók szigorításáról szavaznak hétfőn

Az Országgyűlés hétfőn egynapos ülést tart, amelyen szigoríthatja a karanténszabályok megsértése miatti szankciókat. Az ülés 11 órakor …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: