Otthon / Friss hírek / Kiderült, mivel próbálták megmérgezni társukat a sárvári kisiskolások

Kiderült, mivel próbálták megmérgezni társukat a sárvári kisiskolások

A gyerek szerencsére nem szenvedett maradandó károsodást, már hazaengedték a kórházból.

Körömlakklemosó oldószert, acetont tett két osztálytársa egy alsós kislány italába Sárváron. A gyereket megfigyelésre kórházba vitték, de orvosai szerint nem szenvedett maradandó károsodást a mérgezés miatt, és már otthon lábadozik.

Rozmán László, a Sárvári Tankerületi Központ igazgatója szombaton elmondta: természetesen a tankerület is kivizsgálja a történteket, de a rendőrségi nyomozás lezárultáig részletekről ők sem nyilatkozhatnak. Hozzátette: szerencsére a kislány orvosai szerint már jól van, nem szorul kórházi kezelésre.

Az egyik sárvári iskolában történt mérgezésről a Nyugat.hu olvasói levélre hivatkozva számolt be pénteken, majd a részletekről a 112press.hu írt bővebben.

Beszámolójuk szerint két kilenc év körüli kislány valamin összeveszett, és egyikük úgy akarta büntetni a másikat, hogy az italába körömlakklemosót, acetont öntetett egy harmadik osztálytársukkal.

ILLUSZTRÁCIÓ

Szinte azonnal rájöttek, hogy butaságot csináltak, ezért az acetont betöltő kislány kiöntötte az italt. A kulacs alján azonban még maradt némi folyadék, és belekortyolt a megbüntetni akart gyerek. Röviddel ezután hasfájásra panaszkodott, ezért osztálytársai szóltak tanítójuknak, az iskola vezetői pedig értesítették a mentőket és a szülőket is.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense korábban megerősítette, hogy az ügyben büntetőeljárást indult, de részleteket nem árult el.

forrás: NlCafe

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

A légiósokat is szerepeltető felcsúti Puskás Akadémia továbbra is a TAO-pénzek legnagyobb nyertese

Hiába a koronavírus-járvány nyomán megjelent gazdasági válság, a miniszterelnök kedvenc csapata idén sem panaszkodhat és …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: