Otthon / Friss hírek / VÁDAT EMELTEK A KISLÁNYOKAT MOLESZTÁLÓ PEDOFIL ELLEN
2010-02-21 RIJSWIJK - A little girl hides in the corner of a hallway in the evening. She holds her knees and is afraid. ANP XTRA ROOS KOOLE

VÁDAT EMELTEK A KISLÁNYOKAT MOLESZTÁLÓ PEDOFIL ELLEN

Az ügyészség kiskorúak sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat egy Pest megyei férfival szemben. A vádlott a szomszédságában lakó és olykor nála időző kislányokat simogatta, benyúlt a fehérneműjükbe is.

A bűnügy vádlottja, egy idősebb férfi egyedül élt a házában. Szomszédjában többgyermekes családok laktak. A szülők ismerték a férfit, megbíztak benne.

2017 folyamán a szomszédok több esetben megkérték a vádlottat arra, hogy vigyázzon a gyermekeikre, amíg ők dolgoznak. Így a gyerekek – köztük öt kislány – sokszor megfordultak a férfi házában. Előfordult az is, hogy ott is éjszakáztak.

Ezen látogatások során a vádlott több esetben a kislányok fehérneműjébe nyúlt és simogatta őket

– olvasható az ügyészség honlapján.

2017 júliusában egy másik kislány azzal tért be a férfi házába, hogy javítsa meg a görkorcsolyáját. A vádlott megszerelte a görkorcsolyát, majd őt is simogatni kezdte. A gyermek kérdőre vonta a férfit, majd otthon elmondta, hogy mi történt vele. A kislány jelzésére a szülők feljelentést tettek, amely alapján a férfival szemben nyomozás indult.

A Pest Megyei Főügyészség vádiratában többrendbeli, folytatólagosan, tizenkettedik életévét be nem töltött, felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettével és más bűncselekménnyel vádolja a férfit, aki letartóztatásban várja a tárgyalást.

Forrás: alfahir.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Nem lehet elég korán bevásárolni karácsonyra, év végére elszállhatnak az árak

Karácsonyig mindössze bő két hónap van hátra, ezért érdemes már most számolni az ünnepi kiadásokkal. …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: