Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Nála 35 évvel fiatalabb férfival kavar Madonna az új klipjében

Nála 35 évvel fiatalabb férfival kavar Madonna az új klipjében

Madonna egy Maluma nevű, 25 éves kolumbiai énekessel állt össze legújabb, Medellín című számához, melynek éppen most ki a videoklipje. És ha már egyszer egy Madonna-klipről van szó, az énekesnőnek természetesen muszáj valakivel vad flörtölésbe kezdenie. Ki mást is választhatott volna most erre a szerepre, mint a nála 35 évvel fiatalabb latin énekest?

A klip elején Madonna egy rózsaablak előtt gyón istennek, kijelentve, hogy sosem lesz olyan ember, amilyennek a társadalom formálni akarja őt, valamint megkérdezi, hogyan is tudna bízni úgy bárkiben is, hogy ne rettegne attól, hogy hátba támadják.

…merthogy az énekesnő már túl sokat látott és tapasztalt, nem fordulhat vissza… Na de lássuk, milyen videoklippel rukkolt elő Madonna a 6. x-ét taposva.

Az énekesnő outfitjét elnézve nehéz eldönteni, hogy azért néz így ki, mert a Karib-tenger kalózai-filmek díszlettervezőjétől kért segítséget, vagy azért mert egy félszemű, női SS-tisztnek akart beöltözni.

A klipben esküvői ruhában is láthatjuk az énekesnőt, ami akár egy szelíd visszakacsintásként értékelhető a Like a Virgin-korszakára.

A kisfilm legfontosabb része természetesen ezúttal is a polgárpukkasztás és szexualitás. Madonna menyasszonyi ruhája szoknyája alá dugja az egyik férfi fejét, ledéren táncol a fiatal Malumával, akinek még a lábujját is megnyalja.

Madonna nagyban eszi már a tortát: Ma töltötte be a kerek hatvanat és közben újabb visszatérésre készül. Mondjuk pont ez a fotó kicsit necces.

Mindegy is, a lényeg, hogy ebben a klipben is villant egy kis dekoltázst, egy kis lábat, miközben megpróbálja elhitetni velünk, hogy nem 60, hanem 25 éves.

És hála a remek rendezésnek és az utómunkának, egy-egy jelenetet nézve talán még el is hisszük neki.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: