Otthon / Barcsi hírek / VÁLTOZOTT A FIDESZES SORREND?

VÁLTOZOTT A FIDESZES SORREND?

Korábban írtunk róla, és be is mutattuk azt a fideszes szórólapot, ahol bizony a megyei közgyűlési lista első tíz helyének egyikén sem szerepelt barcsi kormánypárti politikus.

Valami időközben történhetett, mert Koós Csaba , a Dráva-parti város Fidesz-KDNP-s polgármesterjelöltje a barcsmédia cikke szerint a hetedik helyre katapultálta magát.

Valószínűleg rájöhettek, hogy az mégsem járja, hogy a Marcaliban és Nagyatádon induló kormánypárti polgármesterjelöltek ott vannak a Fidesz listájának elején, a barcsi viszont csak a sor végén kullog. Információink szerint az eredeti tervezet alaposan kiverte a biztosítékot a barcsi fidesz-szimpatizánsok körében, és megdöbbenve látták a rossz helyezést az ominózus szórólapról.

Véleményük szerint ez csak azokat a jobbikos állításokat támasztotta volna alá, amik a járás kirekesztett helyzetét szokták fő vádpontként felhozni a kormány ellen.

Kényszerhelyzetbe került hát a fideszes döntéshozó keménymag, és jobbnak látták módosítani a nem Koós Csabával, hanem a település kormánypárti szavazóival szembeni igazságtalan korábbi verziót. Vagy az is lehet, hogy elengedték Barcsot, s úgy vélik, ott számukra úgysem terem többé sok babér, az előkelőbb pozíciókat tehát inkább a jobban favorizált, nagyobb választási eséllyel kecsegtető városoknak tartogatják.

 

B. Cs.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: