Otthon / Friss hírek / Kósa Lajos elemez: jobbikos szavazók = nyilasok

Kósa Lajos elemez: jobbikos szavazók = nyilasok

Nagyot ment a Bayer Swowban vasárnap este Kósa Lajos. A Fidesz alelnöke nem csak Borkai Zsoltot dobná kukába, és íratna ki új választást Győrben, de érdekes kirándulást tett a politikai szociológia területére is.

Kósa szerint a Fidesz számos váratlan vereségére “nagyon egyszerű magyarázat” a Borkai-féle pünkösdi orgiáról szóló videó kiszivárgása, ám ez szerinte nem volt döntő hatással az eredményekre. A valódi okot inkább az ellenzéki koordináció számukra meglepő működőképességében látja.

“(…) megvalósult az, amit mi soha nem mertünk elhinni, (…), hogy a szélsőliberálisok át fognak szavazni a nyilasokra, a nyilasok meg a szélsőliberálisokra.”

 

A Jobbiknak és szavazóinak lenyilasozásával Kósa Lajos olyan magyar szellemi világító tornyokkal került közös nevezőre, mint például Szanyi Tibor. A megbélyegző jelző nem csak a párt évek óta tartó következetes jobbközép irányba való elmozdulása miatt abszurd. A nyilasozás különösen bájos egy olyan párt alelnökétől, amelynek kormányzása alatt a köztévé és rádió a náci Reichs-Rundfunk rosszabb napjait alulról súroló színvonalon uszít, s amelynek szájszagú, primitív gyűlöletkeltést napi rutinként végző média-segédmunkásait legfeljebb a két világháború közti szélsőjobbos lapok legaljához vették volna fel újságkihordónak.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: