Otthon / Friss hírek / Zebrán ment neki az ikerbabakocsinak

Zebrán ment neki az ikerbabakocsinak

Egy nő vezette az ezüst színű Mercedest. Fotó van az autóról.

Keresik a nyíregyházi rendőrök azt a nőt, aki a rendelkezésre álló adatok szerint 2019. október 24-én 16 óra 10 perckor Nyíregyháza, Kállói út és a Tüzér utca kereszteződésénél lévő kijelölt gyalogos-átkelőhelyen nekiment autójával egy ikerbabakocsinak.

Ezt a kocsit keresik (Fotó: police.hu)

Szerencsére az ütközés következtében senki nem sérült meg. Erről azonban az ismeretlen sofőr mit sem tudhatott, mert a baleset után adatai hátrahagyása nélkül továbbhajtott Nagykálló irányába, meg sem győződve arról, hogy valaki megsérült vagy segítségnyújtásra szorul-e.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai várják az ismeretlen személygépkocsi vezetőjének, valamint azoknak a jelentkezését, akik a balesetről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen (4400 Nyíregyháza, Stadion utca 1-5.), telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet. (police.hu)

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: