Otthon / Friss hírek / 10 elvetemült ajándékötlet AliExpressről, ami még megérkezhet karácsonyig

10 elvetemült ajándékötlet AliExpressről, ami még megérkezhet karácsonyig

Heteken belül eljön az ajándékozás ideje, amikor vagy a plázák káoszában próbáljuk beszerezni a cuccokat, vagy a neten, otthonunk kényelmében. Ilyenkor érdemes előre gondolkodni, hogy egyáltalán kit akarunk meglepni, és mi az, ami esetleg mosolyt csalhat a család, vagy a barátok arcára. Ezért most összeszedtünk tíz olyan terméket az AliExpressről, amik nem túl drágák, mégis sokan értékelhetik, szóval ennyit megérhet egy jó poén:

Nicolas Cage párna

2000 Ft

Nicolas Cage párna. Kép: aliexpress.com

A zseniális színész, Nic Cage (A nemzet aranya, Ál/Arc) egy igazi legenda, akinek őrült alakításai és személyisége mindig elég üzemanyagot ad ahhoz, hogy meme legyen már az arcából is. Éppen ezért ki ne örülne egy elegáns, visszafogott flitteres párnának, amin titokban Nicolas Cage megnyerő képe díszeleg?

Szőrös mellkas póló

2700 Ft

Szőrös mellkas póló. Kép: aliexpress.com

Ha valaki mindössze egyetlen tárggyal szeretné megfogalmazni a férfiasság lényegét, az még akár jó helyen is járhat, hiszen egy szőrös, férfi mellkas mintájú póló kortól, nemtől függetlenül tökéletes választás bárki számára, akár hivatalos eseményeken is. De inkább ne.

Corgi-popsi pénztárca vagy táska

1000-2900 Ft

Corgi-popsi pénztárca és táska. Kép: aliexpress.com

A legtöbben tudják, hogy a világ egyik legcukibb dolga, az egy Corgi-kutyus popsija. De mivel csüng rajta egy kutya is, amivel foglalkozni kell, így sokaknak jelentheti a legjobb megoldást ez a Corgi-popó pénztárca, vagy válltáska, ami garantáltan boldogságot hoz a szürke hétköznapokba.

Gigantikus enter

3000 Ft

Gigantikus enter Kép: aliexpress.com

A munkahelyi feszültséget szinte lehetetlen elkerülni, főleg az irodisták körében, de nagyon pórul jár az, akinek a frusztrációja tettlegességig fajul. Pontosan emiatt lehet érdemes beszerezni egy gigantikus entert, amit feszkó levezetés gyanánt püfölhetünk, miután leírjuk a főnökünknek, hogy “ok”.

Halpapucs

4400 Ft

Halpapucs Kép: aliexpress.com

A stílus, maga az ember. A divatért pedig úgy néz ki, hogy többé már nem kell megszenvedni, hiszen már pár ezer forintért vehetünk magunknak egy végtelenül fesönös, jólétet árasztó halpapucsot, ami biztos, hogy felkelti majd a figyelmet a Balatonon. A horgászokét legalábbis biztosan.

Trónok harca zenedoboz

1400 Ft

Trónok harca zenedoboz Kép: aliexpress.com

Gyerekkort idéző, kellemes élmény a zenedobozok lágy hangját hallgatni, de ha ez az érzés keveredik mondjuk a Trónok harca zenéjével, akkor máris különlegesebb a dolog. Hiszen ki ne akarná felidézni a 8. évad emlékét, vagy a kedvenc sorozatos karaktereinek a halálát, nem igaz?

A magányos emberek társa

5000 Ft

A bújós párna magányosoknak. Kép: aliexpress.com

Van, aki nem vágyik kapcsolatra, és egész jól elvan egyedül, de néha nagyon vágyik arra, hogy hozzá bújjon valakihez. Erre a problémára találták ki ezt a bújós párnát, ami megszünteti a rossz érzést. Állítólag egyáltalán nem ciki használni.

“LEGO” bögre

2100 Ft

“LEGO” bögre Kép: aliexpress.com

Ha valaki ki akarja élni a kreativitását, és már egy bögrét is kommunikációs eszközként szeretne üzemeltetni, akkor ez a nem LEGO, de egy kicsit mégis LEGO ivóalkalmatosság a tuti választás, hiszen úgy dekoráljuk, ahogy akarjuk. Persze minden öröm szertefoszlik, amikor el kell mosogatni.

Plüss kenyér

1100-2500 Ft

Plüss kenyér Kép: aliexpress.com

Néha vannak olyan napok az ember életében, amikor csak egy 20-40 centis plüss kenyér segít, az ilyenekre pedig fel kell készülni, szóval érdemes gondolni a jövőre, nehogy egyszer ne legyen nálunk, mikor szükségünk van rá.

Mozgó persely

2500 Ft

A végére pedig egy klasszikus azoknak, akik nem tudnak spórolni, és mindenféle csacsiságokra költik el a pénzüket: egy mozgó persely, amiben egy cicus cuki módon ragadja el az érméket. Nem elég, hogy spórolunk, de még szórakozunk is, ráadásul tökéletesen lezárja a költekezést.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: