Otthon / Friss hírek / A műsor után… Ilyen viszonyban van most egymással a Házasodna a gazda párja

A műsor után… Ilyen viszonyban van most egymással a Házasodna a gazda párja

Így alakul a folytatás.

Bár nem került sor a végén lánykérésre, a műsort figyelemmel kísérők jól láthatták, mennyire izzik a levegő Zsolt Gazda és Orosz Anikó között.

Sokan arra kíváncsiak, hogy az eltelt idő, merre formálta a pár kapcsolatát – elmélyült-e a dolog közöttük a kamerák kizárásával. Anikó a Story magazinnal osztotta meg az érzéseit, és egyben a lap hasábjain Zsoltnak is üzent.

–Zsolt megjátssza a kemény macsót, de a lelke mélyén egészen más. Ráadásul még kérkedett is azzal hogy a nőknek tetszik, ha egy férfi bizonytalanságban tartja őket – kezdi Anikó a lapnak, aki nem bánja, hogy nem mindig sikerült mindig visszafognia magát a képernyőn, hiszen önmagát adta. – Én viszont közöltem vele, hogy ezt a fajta húzd meg, ereszd meg játékot maximum a kislányok élvezik, egy igazi nő biztosan nem – folytatja Anikó, aki úgy véli a gazdának időre van szüksége ahhoz, hogy önmaga lehessen és meg merje mutatni a valódi arcát. Bár szerelemről a jelek szerint nincs szó, a barátság megmaradt, szinte naponta beszélnek, sőt bizalmas dolgokba is beavatják egymást, árulta el Anikó, ahogyan azt is, hogy nemrég három napra elmentek együtt Ozorára bulizni.

– Még nem tudom, hogy elmélyül vagy elkopik ez az új barátság. Azzal viszont tisztában vagyunk, hogy valamilyen módon hatunk egymásra, és ezt a nézők is láthatták – magyarázza Anikó, aki a műsorban el mondta, számára mi szükséges ahhoz, hogy valakivel kapcsolatban legyen. Zsoltnak nem szabad sokáig tétlenkednie, mert a szép személyi ügyintéző hölgynél rengetegen jelentkeztek – régi partnerei és idegenek egyaránt megkeresték, hogy esélyt kaphassanak az udvarlásra.

– Ha esélyt adok és valamelyiküknél azt érzem, hogy igazán engem akar, akkor már Zsoltnak sem fogok lehetőséget adni, az biztos.

Ha értesülni szeretnél híreinkről, lépj be Facebook-csoportunkba!

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: