Otthon / Friss hírek / Nem nyomoznak a drog miatt Borkai ellen

Nem nyomoznak a drog miatt Borkai ellen

A rendőröknek hiányzik a bűncselekmény gyanúja.

PestiSrácok.hu „megszerezte” a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) határozatát, amely szerint nincs elég bizonyíték, hogy nyomozást  lehessen indítani Borkai Zsolték ellen a drogügyben. Korábban több feljelentés is született, miután az egykori győri polgármester horvátországi hajóutazásán történt orgiáról nyilvánosságra kerültek a felvételek, de a kábítószer-birtoklás miatt nem nyomoznak, mert az

NNI álláspontja szerint még a bűncselekmény gyanúja is hiányzik.

Azt írták, hogy Borkai Zsolt utazásával kapcsolatban különböző internetes felületeken megjelent, valamint a hatóság rendelkezésére álló összes fotó- és videofelvételt kielemezték, ellenőrizték, azonban azokon

kábítószergyanús növényi törmelék, vagy egyéb állagú anyag, illetve kábítószer fogyasztására utaló magatartás tanúsítása nem látható.

A határozat szerint a bizonytalan forrásból származó, közösségi oldalakon vagy a médiában megjelent híresztelések önmagukban nem alapozhatják meg a büntetőeljárás megindítását.

Borkai-ügyben csak a Fidesz érdekeit szolgáló nyomozás folyik.

Ezt a Klubrádióban mondta Pollreisz Balázs, a győri közgyűlés MSZP-frakciójának vezetője. Szerinte a szexvideó ügyében látható a rendőrség munkája, de valódi vizsgálatok mintha csak a Fidesz érdekében zajlanának. Szerinte kacagtató, hogy a Borkai-ügy az ellenzék műve, az adriai hajón nem ők voltak, nem ők videóztak, és azok sem ők voltak, akik nyilvánosságra hozták a Borkai orgiáját bemutató felvételeket.

Ezek az anyagok Borkai szűk köréből kerültek ki, akármit is hazudoznak

– mondta a szocialista politikus.

forrás: 24-hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: