Otthon / Friss hírek / Rossz házat választott a betörő: rommá verte a 82 éves testépítő nő

Rossz házat választott a betörő: rommá verte a 82 éves testépítő nő

A fiatal betörő hálás volt, amikor végre megérkeztek a rendőrök, annyira ellátta a baját a kiszemelt áldozata, egy 82 éves nő – írja a WHAM nevű amerikai hírportál.

A New York államban fekvő Rochesterben Willie Murphy már a lefekvéshez készülődött csütörtökön este tizenegy órakor, amikor valaki hangosan kopogtatott az ajtaján. Egy fiatal férfi volt az, aki azt mondta, rosszul van, és arra kérte az asszonyt, hogy bemehessen a házba mentőt hívni magának. Murphy azt mondta a férfinek, hogy nem engedi be, de hív neki egy mentőt.

Az asszony nem sokkal később hangos csattanást hallott: a fiatal férfi betörte a háza ajtaját és már bent is volt Murphy házában. A nő nem sokat teketóriázott, felkapta az első keze ügyébe tárgyat, egy asztalt és nekiesett a betörőnek.

A férfi a földre esett, Murphy pedig addig ütötte az asztallal, amíg a bútor össze nem tört. Aztán ugrált egy kicsit a behatolón, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve az arcába nyomott egy flakon sampont. Az asszony aztán még a partvist is felkapta, hogy tovább ütlegelje a betörőt. Amikor végre kiérkeztek a rendőrök, a támadót kellett megmenekíteniük a kiszemelt áldozattól. A rendőrök megünnepelték az idős asszonyt a bátorhelytállásáért, majd a betörőt kórházba szállították.

Willie Murphy egyébként szenvedélyes testépítő, minden nap edzőterembe jár, és 102 kilót tud a földről, álló helyzetben felemelni. Azt asszony azt mondja, reméli a története az összes korosztályt inspirálja majd.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: