Otthon / Friss hírek / Jön Michael Jackson életrajzi filmje, ráadásul a Bohém rapszódia producerétől
Michael Jackson, 1988. Fotó: Wikipedia

Jön Michael Jackson életrajzi filmje, ráadásul a Bohém rapszódia producerétől

A pop egykori királya, Michael Jackson is megkapja a saját filmjét, szóval felkészülhetünk a mérhetetlen botrányra.

A 2009-ben, mindössze 50 évesen elhunyt Michael Jackson sokáig a zenei élet legnagyobb alakja volt, hiszen olyan örök érvényűnek tűnő slágereket alkotott, mint a Billie JeanBeat ItThrillerBad vagy a Smooth Criminal. Már életében is rengeteget beszéltek róla az emberek az úgynevezett átalakulása miatt, de főleg az utolsó években foglalkozott vele a média, miután állítólagosan kiskorúakat molesztált.

2019-ben megjelent egy Neverland elhagyása című dokumentumfilm is, amiben a feltételezett áldozatai mesélnek, és újra fellobbant a botrány, ezzel pedig örökre “besározták” Jacko nevét, és már azon vitatkoznak az emberek, hogy egyáltalán szabad-e hallgatni a zenéjét, vagy esetleg még betiltásra is kerülhetnek. Szóval kijelenthető, hogy máig nagyon megosztja a tömegeket Michael Jackson életútja, és a róla kialakult kép.

Éppen ezért elég bátor, és egyben kockázatos, hogy a Freddie Mercury és a Queen életéről szóló gigasiker, a Bohém rapszódia egyik producere, Graham King megegyezett a jogtulajdonosokkal, és elkészíti Michael Jackson életrajzi filmjét. A MovieWeb értesülései szerint ebben az is benne van, hogy felhasználhatja az énekes zenéit, ami ilyenkor nagyon lényeges, ráadásul már a forgatókönyvíró is megvan a háromszoros Oscar-jelölt John Logan (007 – SkyfallGladiátorAviátor) személyében.

A tervük is megvan, ugyanis valószínűleg tudják, milyen veszélyes Jacko életéről filmet készíteni, és nem sokan vállalnák előre ezt a nyomást, így jó eséllyel előbb megcsinálják az alkotást, majd csak utána fogják eladni egy nagy stúdiónak, miután látható a végtermék. Persze, mivel hivatalos biopic lesz, így van rá esély, hogy a Jackson-család is beleszól majd abba, milyen arcát mutatják a pop királyának.

Arról még nincs hír, hogy mikor fog érkezni, vagy hogy ki alakítja majd Michael Jacksont, de Graham King már tapasztalt producer, és a Bohém rapszódiában is vannak “botrányos” dolgok, így valószínűleg ezt is jól fogja kezelni. Az emberek pedig biztos, hogy nagyon izgatottak lesznek a művel kapcsolatban, hiszen a kíváncsiság mindenkit megmozgat, főleg, ha a legkényelmetlenebb, tabu-témákat is érintik a filmben, és így talán közelebb kerülünk ezáltal az igazsághoz.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: