Otthon / Friss hírek / Ördögűzés közben halálra verték a kisfiút a szülei

Ördögűzés közben halálra verték a kisfiút a szülei

Elképesztő gyilkosságot követtek el egy vallásos szekta, a „Jézus Krisztus tanítványai” tagjai Jekatyerinburgban. A 9 éves David K-na csoport tagja, köztük saját édesanyja és édesapja ördögűzést hajtott végre.

Ennek menete a rendőrségi beszámoló szerint az volt, hogy míg az anya lefogta a gyereket, addig az apa és a szekta más tagjai korbáccsal verték, így akarták belőle kiűzni a gonoszt.

A gyerek belehalt a bántalmazásba, mire a szektások két napig imádkoztak holtteste mellett feltámadásáért.

Miután ez eredménytelennek bizonyult, a gyerek testét egy erdőben temették el, a rendőrség a fiú nagynénjének bejelentése alapján talált rá. Az apát oroszországban fogták el a szektát vezető nővel, Zemfira Gainullinával együtt, az anyát Fehéroroszországban tartóztatták le, kiadatása folyamatban van – számol be a brit Metro.

Gainullina szerint nem történt bűncselekmény, és senki nem tilthatja meg, hogy kúgy éljenek, amint az Úr Jézus Krisztus vezeti őket. Dr. Alexander Neveev, az orosz vallási szekták szakértője azt mondta, ebben a csoportban úgy vélik harcolni kell az ördöggel, a gyerekből a bűnt verik ki. Ilyenkor nem szabad a gyermek szenvedésével törődni, mert a pokolban még jobban szenvedne.

Kiemelt képünk illusztráció. Forrás: Leemage

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: