Otthon / Friss hírek / A KDNP-s Szirmay Tamás lekurvaanyázta a PM-es Tordai Bencét, akinek a tökén is szeretne ugrálni

A KDNP-s Szirmay Tamás lekurvaanyázta a PM-es Tordai Bencét, akinek a tökén is szeretne ugrálni

Egy CPg-dalszöveget írt át a keresztényi szereteten alapuló párt külügyi szakbizottságának tagja, ezzel üzent Tordainak.

Szirmay Tamás a KDNP külügyi szakbizottságának tagja, és a Magyar Narancs szerint igen aktív a Facebookon. A cikk szerzője szerint ráadásul úgy tűnik, hogy a KDNP-s politikus szereti a punkzenét, de nem szereti a párbeszédes Tordai Bencét. Egyik posztjában ugyanis “átírta” a CPg punkegyüttes legendás, Erdős Péterhez címzett dalát, csak Erdős nevét kicserélte Tordaiéra, és kitette a Facebookra. Ha valaki emlékszik még rá, a CPg tagjait börtönbüntetésre ítélték a kommunizmus ideje alatt dalszövegeikért. Szirmay egyébként végül törölte a posztját, de hát az internet az olyan, hogy nem felejt. Tordai Bence saját oldalán reagált: “Adventi hangulat, avagy így készül a szeretet ünnepére egy KDNP-s politikus.” Ha végigböngészik Szirmay Facebook-oldalát, találnak érdekességet rajta bőven.

Szirmay: írói munkásságom része

Még hétfőn este sikerült elérnie Szirmayt a Magyar Hangnak. Arra voltak kíváncsiak, hogy a KDNP-s politikus szerint miként fér össze a keresztényi értékrenddel posztja, valamint mi volt annak előzménye. Azt írják, válasz helyett Szirmay először visszakérdezett: „ön rokona, párttársa Tordai Bencének? Ön antiszemita? Rasszista?” Majd közölte az újságíróval, hogy „az ön humorérzéke hihetetlenül alacsony szintű, de ez az ön baja. Ön mindenféle dolgokat kérdez az értékrendemről, csak ezt teszem én is”. Sokadik nekifutásra aztán kifejtette, kiírása riposzt volt arra, hogy Tordai Bencéék koporsót vittek a Köztársasági Elnöki Hivatalhoz, mikor az új tb-törvény ellen demonstráltak. Megjegyezte, nem ő törölte posztját, hanem valószínűleg a Facebook. A KDNP-s politikus végül úgy fogalmazott, a CPg-parafrázis mondhatni, írói munkásságának része volt. Hozzátette még: “a reakció lavinából be kellett látnom hogy a közönség nem értékelte, így Tordai Bence kapott egy ingyenreklámot. Sajnálom! Rossz vicc volt”.

forrás: Népszava

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: