Otthon / Friss hírek / Rendőrök ástak ki egy holttestet a Tóalmás melletti erdőben

Rendőrök ástak ki egy holttestet a Tóalmás melletti erdőben

Holtan találták az eltűnt férfit címmel – adott ki közleményt a rendőrség, amiben videón mutatják, ahogy kiássák egy férfi holttestét. Egy drogdíler a mentők értesítése helyett elásta az erdőben a már halott férfit, akit már régóta kerestek.

A közlemény szerint egy 50 éves szentlőrinckátai férfi 2019. április 6-én este otthonából a kocsmába indult, majd eltűnt. Az eltűnését élettársa jelentette a rendőrségen három nappal később. A Nagykátai Rendőrkapitányság munkatársai elrendelték az eltűnt férfi körözését, és felkutatása érdekében meghallgatták a családtagokat, ismerősöket, megkeresték a telefonszolgáltatókat és egészségügyi intézményeket. Nem találták meg.

A NEBEK Körözési Nyilvántartó és Szakirányító Főosztály és a KR Kiemelt Ügyeket Felderítő Főosztály munkatársai közösen monitorozzák az eltűnési eljárásokat és a gyanús eltűnési ügyek tisztázása, valamint az eltűnéssel leplezett emberölések felderítése érdekében folytatnak körözési tevékenységet. Ennek során tisztázzák az eltűnt személyi körülményeit, családi és baráti kapcsolatait, vagyoni helyzetét, szokásait, szenvedélyeit. Így derült ki, hogy az eltűntként körözött D. Gyula rendszeres kábítószerfogyasztó volt és eltűnésének estéjén is kábítószer beszerzése miatt kereste fel az egyik környékbeli dílert.

A nyomozók így jutottak el a 30 éves jászfelsőszentgyörgyi M. Róberthez, aki kihallgatása során elismerte, hogy tőle vette a férfi a drogot, aki ebből cigarettát sodorva fogyasztott, amitől rosszul lett és meghalt.

M. Róbert a mentők, illetve az orvos értesítése helyett a holttestet nejlonzsákokba rejtette, három napig őrizte, majd Tóalmás mellett, az erdőben elásta. A rendőröknek meg is mutatta a pontos helyszínt, ahol megtalálták a holttestet.

forrás: blikk

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: