Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Az 5+1 legdurvább szexbaleset az idei évből

Az 5+1 legdurvább szexbaleset az idei évből

Szexbalesetek mindenkivel történhetnek. Nem kell hozzá extrém helyszín és bizarr eszköz, néha akár elég egy óvatlannak tűnő mozdulat is. Ám ha a bevállalósabbak közé tartozunk, hatványozódhat a szexbalesetek kockázata.

Biztosan veled is előfordult már, hogy kellemetlen helyzetbe kerültél a partnereddel szex közben. Kisebb a probléma, ha csupán arról van szó, hogy kínosan érintett benneteket a helyzet, ugyanis előfordulnak olyan, egészen durva szexbalesetek is, amik után a párok az ambulancián, a sürgősségin, a fogászaton vagy az urológusnál kötnek ki, sőt egyes légyottok akár halállal is végződhetnek. Ebben a cikkben 2019 legdurvább szexbaleseteit gyűjtöttük össze nektek.

1. Kizuhant a kilencedikről egy hevesen szexelő pár

Talán a legdurvább idei szexbaleset az az oroszországi eset volt, amikor egy ablakpárkányon szexelő ittas pár kizuhant egy kilencedik emeleti panellakásból. A balesetet a férfi csodával határos módon túlélte, majd visszament bulizni, a nő viszont a helyszínen életét vesztette.

2. Borosüveg méretűre duzzadt egy férfi pénisze, miután a barátnője eltörte

Sean Marsden olyan hevesen szeretkezett a párjával, hogy az aktus közben eltörött a szerszáma. Pélója úgy megtelt vérrel (vérömleny), hogy elmondásuk szerint borospalack méretű lett. A Shrewsbury kórház sebészei azonnal megműtötték és morfint is adagoltak a szenvedő férfinak. Később kiderült, hogy a pénisz sérülése a húgycső elrepedését is okozta. AUUU!

3. Majdnem belehalt a szexbe egy nő, miután közösült férjével

Egy 46 éves marylandi nő, súlyos allergiás reakciót, úgynevezett anafilaxiás sokkot kapott, miután lefeküdt férjével. A férfi ugyanis az aktus előtt penicillin tartalmú gyógyszert vett be, ami előbb az ondójába, majd a nő testébe is bekerült, aki már gyermekkora óta allergiás az anyagra. A meglehetőse bizarr eset szerencsére azonban nem végződött tragédiával: az orvosoknak sikerült stabilizálniuk a nő állapotát.

4. Nem húzták be a függönyt, egy egész iroda nézte végig egy pár szexelését

Gyakorlatig letarolta az internetet az a videó, melyen egy magáról teljesen megfeledkező pár elhúzott függönynél vadul szeretkezett egy ház sokadik emeletén. A probléma ezzel csak az volt, hogy a szomszédban egy multicég irodája volt, ahol a dolgozók unalmas kedd délelőttjét bizony meglehetősen feldobta a nem mindennapi látvány.

5. Erkélyről kizuhanó szexelő pár

Az ablakpárkány után bizony volt olyan pár is, aki egy 4 méter magas erkélyről zuhant ki aktus közben. Itt alkoholos befolyásoltság nem volt, tehát tényleg csak a szenvedély sodorta őket a mélybe. Szerencsére azonban ez nem végződött tragédiával: A 28 éves nő kisebb karcolásokkal megúszta, ugyanis 30 éves szeretőjére esett, aki hosszabb ideig kritikus állapotban volt, de már stabil az állapota.

+1 Elkezdett pornót nézni, de csak a végén vette észre, hogy a szülei a szereplők

Noha ez nem olyan klasszikus szexbaleset, amire először gondolnánk, de mindenképpen ide sorolandó. Gondolt el, hogy nincs otthon senki, rákeresel valami szaftos pornófilmre, meg is találod a megfelelőt, elindítod, nézed-nézed, majd egyszer csak egy furcsa érzés tölt el, mintha ismerősek lennének a szereplők…. Na, pontosan ez történt azzal a brit nővel, aki anno 15 éves korában a szülei fiókjában kutakodott valami jó kis pornókazettáért. El is indította az egyiket, majd úgy a film felénél, amikor már rendesen látszódtak a szereplők arcai, rádöbbent, hogy a filmen bizony a szülei gyűrik a lepedőt.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: