Otthon / Egyéb / Durvul a fideszes belharc, Deutsch Tamás válogatott jelzőkkel szállt bele Navracsics Tiborba, aki nemrég finoman bírálta a kormánypártot – írta cikkében a 168 Óra

Durvul a fideszes belharc, Deutsch Tamás válogatott jelzőkkel szállt bele Navracsics Tiborba, aki nemrég finoman bírálta a kormánypártot – írta cikkében a 168 Óra

Szépen alakulnak az erőviszonyok a Fidesz egyre látványosabb belharcában. Hol Lázár János, hol G. Fodor Gábor, hol Navracsics Tibor nyilatkozik egy merészet pártjáról, utóbbit pedig már nem hagyta szó nélkül Deutsch Tamás.

A Fidesz EP-képviselője a Facebook-oldalán azt írta:

Én nagyon karmolom a korábbi üzengetős helyett a sejtelmes, szomorú, kicsit sértett, kényszeredetten mosolygó és nagyon okos, de titokzatos új Navracsics Tibor szerepet. Ennyi.

Deutsch arra utalt, hogy 2017-ben Navracsics és Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság akkori elnöke közös cikkben állt ki az oktatás és a kultúra mellett a Tagesspiegel nyomtatott kiadásában, a magyar politikus élesen bírálta a Soros Györgyöt célkeresztbe állító nemzeti konzultációt, hogy a kormány egyébként egy vagy két újságcikkre alapozta az egészet. Navracsics már ezzel is szembement az akkor éppen folyamatosan sorosozó magyar kormány politikájával.

Navracsics, mint az Európa Kulturális Fővárosa program koordinálásáért felelős kormánybiztos legutóbb pedig többek között azt mondta a Jobbik-közeli N1TV-nek, hogy az ő gondolkodásmódja nem tartozik a Fidesz fősodrába, a pártnak valóságérzékelési problémája van, de kitért arra is, hogy Orbán Viktor szerepe a párton belül nem fog megkérdőjeleződni egyhamar, mert a Fidesz és a miniszerelnök olyan mértékben egy identitássá vált, hogy ez így marad hosszabb távon is.

https://168ora.hu/itthon/deutsch-tamas-navracsics-tibor-csorte-180051

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Gyöngyösi Bayernek: “A nyilas-kommunistákat nem nálam kell keresni, hanem saját magánál, kezdve a nagyapjával”

Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnöke kemény hangú nyílt levélben válaszolt Bayer Zsoltnak, a Fidesz 5-ös …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: