Otthon / Barcsi hírek / Fokozottan balesetveszélyes, szinte teljesen sötét útszakaszok Barcson !

Fokozottan balesetveszélyes, szinte teljesen sötét útszakaszok Barcson !

A teljes sötétségbe borult gyalogátkelőhelyek és az új közlekedési rend szabályozása miatt kereste meg szerkesztőségünket néhány barcsi lakos.

Elmondásuk szerint körülbelül tíz napja nincs közvilágítás a város egyik legforgalmasabb szakaszán, ami nem csak rendkívül balesetveszélyes, de a biztonságérzetüket is megingatta az érintett közterületeken való közúti és gyalogos közlekedés során. A városban hónapok óta közlekedési káosz van az épülő kerékpárút és parkolók kialakítása miatt. Féltik gyermekeiket, hiszen a korai sötétedésben közvilágítás hiányában szinte teljesen sötét útszakaszokon, gyalogátkelőhelyeken kénytelenek közlekedni.

Tudomásunk szerint a Dráva-parti település polgármestere is megkereste a problémával kapcsolatosan az E.ON-t, akárcsak a dél-somogyi ellenzéki országgyűlési képviselő, Ander Balázs is. A jobbikos honatya telefonos megkeresésünkre elmondta, hogy neki kábelhibát neveztek meg a baj okozójaként az E.ON-nál, de nem tudták megmondani,hogy mikorra lesz elhárítva a hiba.

Érdemes lenne mielőbb fényt varázsolni,mivel a sötétbe borult gyalogátkelők rendkívül balesetveszélyesek, márpedig senkinek nem hiányzik a tragédia! A csatolt képek alapján ilyen minőségű és mennyiségű fénynél maximum romantikus sétákat lehetne ejteni egy kietlen kis utcában, de biztonságosan közlekedni nem!

R.

 

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

KIRÚGÁSOK NAGYATÁDON

A térség ellenzéki országgyűlési képviselője, a nagyatádi gyökerekkel bíró Ander Balázs is megszólalt a Rinya …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: