Otthon / Barcsi hírek / Fokozottan balesetveszélyes, szinte teljesen sötét útszakaszok Barcson !

Fokozottan balesetveszélyes, szinte teljesen sötét útszakaszok Barcson !

A teljes sötétségbe borult gyalogátkelőhelyek és az új közlekedési rend szabályozása miatt kereste meg szerkesztőségünket néhány barcsi lakos.

Elmondásuk szerint körülbelül tíz napja nincs közvilágítás a város egyik legforgalmasabb szakaszán, ami nem csak rendkívül balesetveszélyes, de a biztonságérzetüket is megingatta az érintett közterületeken való közúti és gyalogos közlekedés során. A városban hónapok óta közlekedési káosz van az épülő kerékpárút és parkolók kialakítása miatt. Féltik gyermekeiket, hiszen a korai sötétedésben közvilágítás hiányában szinte teljesen sötét útszakaszokon, gyalogátkelőhelyeken kénytelenek közlekedni.

Tudomásunk szerint a Dráva-parti település polgármestere is megkereste a problémával kapcsolatosan az E.ON-t, akárcsak a dél-somogyi ellenzéki országgyűlési képviselő, Ander Balázs is. A jobbikos honatya telefonos megkeresésünkre elmondta, hogy neki kábelhibát neveztek meg a baj okozójaként az E.ON-nál, de nem tudták megmondani,hogy mikorra lesz elhárítva a hiba.

Érdemes lenne mielőbb fényt varázsolni,mivel a sötétbe borult gyalogátkelők rendkívül balesetveszélyesek, márpedig senkinek nem hiányzik a tragédia! A csatolt képek alapján ilyen minőségű és mennyiségű fénynél maximum romantikus sétákat lehetne ejteni egy kietlen kis utcában, de biztonságosan közlekedni nem!

R.

 

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Kiürült a kaposvári kórház beteg gyermekeinek kincsesládája, így segíthetünk megtölteni!

A Nevetnikék Alapítvány régóta jelen van a kaposvári kórház gyermekosztályán, és a kincsesládáikból már rengeteg …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: