Otthon / Csurgói hírek / KIRÚGÁSOK NAGYATÁDON

KIRÚGÁSOK NAGYATÁDON

A térség ellenzéki országgyűlési képviselője, a nagyatádi gyökerekkel bíró Ander Balázs is megszólalt a Rinya parti város közéletét felborzoló csoportos létszámleépítéssel kapcsolatban. A jobbikos honatya telefonos megkeresésünkre elmondta, ha a magyar állami hatóság pofátlan módon nem hajlandó megválaszolni az elbocsátott dolgozók és a média jogos kérdéseit, akkor majd ő intéz hivatalos kérdést hozzájuk.
Ander azt is hozzátette, hogy ez persze édeskevés. A kormánynak végre fel kellene ismernie, hogy a déli részek kiürülnek, hiszen nagyon sokan elmenekültek innen, ezért végre itt lenne az ideje egy, a térségre szabott gazdaságélénkítő mentőcsomagnak.
Portálunk bízik benne, hogy a térség egyéniben megválasztott országgyűlési képviselője, a Csurgón élő Szászfalvi László gondot fog fordítani az elbocsátottak sorsára (lehetőleg ne úgy, mint az atádi Ct-re), és saját táborán belül lesz akkora lobbiereje, hogy el tudja érni a miniszterelnöknél, hogy jobban támogassák a bajba jutott déli régiót.
Sajnos felvet néhány megválaszolandó kérdést bennünk ez a “városi pletyka” . Elgondolkodtató, hogy mi lesz az elbocsátott emberek sorsa? ( információink szerint  főként nyugdíj előtt álló dolgozókat menesztene a vállalat ) .
Az ország egyik azon részén élő embereket veszélyezteti a munkanélküliség lehetősége, ahol nagyon nehéz munkahelyet találni és messze  van az .osztrák határ ahhoz, hogy ” átjárjanak” dolgozni. Persze van más megoldás is : családok költözése kalandvágyból külföldre…
R.
Az jobbikos országgyűlési képviselő véleménye és meglátása  az üggyel kapcsolatban, itt tekinthető meg:

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Se kormányinfó, se rádióinterjú: továbbra is hallgatna Orbán a belarusz diktátorról?

Augusztus második hetében sem kormányinfó, sem miniszterelnöki interjú nem volt, így továbbra sem tudtuk meg, …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: