Otthon / Friss hírek / Román államtitkárt vádolnak kiskorú zaklatásával -írta cikkében a 24.hu

Román államtitkárt vádolnak kiskorú zaklatásával -írta cikkében a 24.hu

A jászvásári ügyben feljelentést történt, az ügyészség vizsgálódik, az államtitkár taga

Cosmin Marcovici az akkor még 17 éves diáklányt akarata ellenére meg akarta csókolni, többször írt neki (a portál közzétette messenger-beszélgetések egy részét), találkozókra hívta az irodájába és sörözésre, majd a visszautasítások miatt mások előtt szidalmazta. A lány erről részletesen beszámolt az Opera igazgatójának, egy héttel később Marcovici felmondott.

ReporterIS szerint az ügyből feljelentés lett, az ügyészség vizsgálódik, de a folyamatban levő ügyről nem akartak részletekkel szolgáltni. Az államtitkár tagadja a vádat, szerinte – mint közösségi oldalán, illetve a lapnak is megerősített – őt sem a rendőrségtől sem az ügyészségtől nem keresték meg ez ügyben, a lánnyal „nem történt semmi a normális kollaboráció határain túl”.

Ugyanakkor az operában dolgozók megerősítették, az eset és Marcovici felmondása között kapcsolat áll fenn. A lap kereste az opera vezetőjét, ő arra hivatkozott, hogy külföldön tartózkodik és nem tud nyilatkozni.

https://24.hu/kulfold/2020/01/10/metoo-jaszvasar-allamtitkar-zaklatas/

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Menesztették Martonicz Dánielt, aki egyszerre volt jelen a lélegeztetőgépeket vásárló és az azokat üzembe helyező cégekben is – 444.hu

Óriási üzletben vehettek részt azok a cégek, akiket a kormány megbízott a lélegeztetőgépek vásárlásával., több …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: