Otthon / Friss hírek / Gyöngyösi Márton: A Fidesz megbukott Európában

Gyöngyösi Márton: A Fidesz megbukott Európában

 

 

A Jobbik európai parlamenti képviselője a Facebook-oldalán reagált arra, hogy az Európai Parlament megszavazta a Magyarország és Lengyelország ellen indított jogállamisági eljárással összefüggő, a két uniós tagállamot elmarasztaló állásfoglalást.

Gyöngyösi Márton szerint csütörtökön Orbán Viktor rendszere megbukott az Európai Parlament előtt, arra hívta fel a figyelmet, hogy nem csak a Parlament kétharmada, de még saját pártcsaládjuk, az Európai Néppárt is ellenük fordult.

„A kormánypropagandával ellentétben mindez nem a migrációs, vagy a családpolitika miatt történt. Számos európai országban van kormányon konzervatív párt, és senki sem támadja őket emiatt. A Fidesz-kormány ellen azért lépnek föl Európában, mert a német, francia, vagy éppen osztrák politikusok érthető módon nem szeretnének amiatt magyarázkodni saját polgáraik előtt, hogy az adójuk miért Mészáros Lőrinc zsebében landolt”

– fogalmazott a Jobbik képviselője.

„Európa most elmondta a véleményét Orbán tolvajpolitikájáról”

– tette hozzá. Ugyanakkor megjegyezte, a rossz hír az, hogy

„bár a csekken a Fidesz neve áll, a pénzt a magyarok tárcájából veszik ki”.

Arra figyelmeztetett, hogy a magyar gazdaságot már most is az uniós források tartják életben, ha pedig a kormány korrupciója miatt ezeket megvonják – „mert tolvajokat pénzelni senki sem szeret” -, annak az ország látja majd kárát.

„Ha ugyanis Orbán strómanjai nem lophatnak az uniós pénzekből, elveszik majd a kisembertől. Jobbikos európai parlamenti képviselőként én azért dolgozom, hogy az Európai Unió ne a magyar embereket, hanem a Fidesz-kormány tolvaj cimboráit büntesse meg”

– írta Gyöngyösi Márton a Facebook-oldalán.

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: