Otthon / Friss hírek / Dolgozó fiatalokat keresett Rácz Zsófia, de úgy tűnik, leginkább jóllakott kormánypárti politikusokat talált- Népszava

Dolgozó fiatalokat keresett Rácz Zsófia, de úgy tűnik, leginkább jóllakott kormánypárti politikusokat talált- Népszava

A 22 éves helyettes államtitkár Érpatakon beszélgetett a mezőgazdaságban élő és dolgozó fiatalok helyzetéről – főleg ifjú kereszténydemokratákkal és fideszes képviselőkkel.

Érpataki kamurendezvényen ismerkedett a fiatalokkal a 22 éves helyettes államtitkár – állítja a Facebookon és a Kubrádiónak adott nyilatkozatában Hadházy Ákos. A képviselő szomorúnak nevezte, hogy Rácz Zsófia– akinek kinevezéséhez törvényt is módosított a kormánypárti kétharmad – politikusi tevékenységének „legelső napján már megmerítkezett a szimpla propagandahazugság posványában”.
Hadházy ezt Rácz Facebook-bejegyzéseire alapozza; a 22 éves, egyelőre diploma nélkül dolgozó politikus a közösségi oldalán számolt be róla, hogy január 10-én országjárásra indult, ennek első állomása pedig Érpatak volt, ahol a helyettes államtitkár elvileg az agráriumban élő és dolgozó fiatalokkal találkozott az – Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) és két, kormányközeli egyesület közös rendezvényén.

Kevésbé fiatal demokraták

Persze lehetséges, hogy Rácz összefutott néhány valódi gazdával is, de az eseményekről készült fotók alapján az érpataki rendezvény inkább tűnik ifjú és éltesebb kormánypárti politikusok dzsemborijának: a programon szintén résztvevő KDNP-s Nacsa Lőrinc beszámolója szerint ott volt még Nagy István agrárminiszter, Gyopáros Alpár kormánybiztos, Szocska Ábel püspök, Jakab István, az Országgyűlés alelnöke, Szalay-Bobrovniczky Vince civil ügyekért is felelős helyettes államtitkár, valamint Simon Miklós országgyűlési képviselő. Mint a lenti fotón látható, az eseményen felszólalt Seszták Oszkár, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Közgyűlés fideszes elnöke is – a láthatóan már nem kifejezetten fiatal demokraták előtt.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: