Otthon / Egyéb / ÖT GYERMEKES, KÉTSÉGBEESETT ANYA KÉR SEGÍTSÉGET!

ÖT GYERMEKES, KÉTSÉGBEESETT ANYA KÉR SEGÍTSÉGET!

” Minden segítséget elfogadunk,hogy a családunk ne szakadjon szét. “

A szerkesztőségünkbe eljuttatott információk alapján az öt gyermekes családot a kilakoltatás veszélyezteti, mert nehéz anyagi körülményeik nem teszik lehetővé, hogy megvásárolják jelenlegi otthonukat melyben albérlőként élnek. Volt párja rendszeresen bántalmazta az asszonyt, ezt megelégelve hagyta hátra régebbi otthonát és kapcsolatát.

Jelenlegi párjával két iskolás, három óvodás korú gyermeket nevelnek, akikkel vagy anyaotthonba, vagy az utcára kerülhetnek! Az édesanya elmondása alapján 105 000 Ft a havi jövedelmük, ami nem fedezi a család kiadásait, így közüzemi tartozást halmoztak fel.

” El kell döntenem, hogy a gyerekeknek adok enni vagy a számlákat fizetem…”

A kilátástalan helyzetük miatt párja a családot hátrahagyva, külföldön vállalt munkát pár hete. Sajnos szinte azonnali megoldást kellene találniuk nem várhatnak hónapokat, amíg rendeződik anyagi helyzetük. A  Komlósdon élő család jelezte problémáikat a település polgármesterének és Szászfalvi László kormánypárti országgyűlési képviselőnek is, de érdemi választ sem kapott, nemhogy segítséget vagy javaslatot a lehetséges megoldásokra – írja az édesanya.

Bízva a média erejében és a segítő szándékú emberekben, tesszük közzé cikkünkben a kilátástalan helyzetbe került család történetét.

Amennyiben módjában áll segíteni a családnak – elsősorban lakás probléma és munka lehetőségben –  kérjük jelezze szerkesztőségünknél az oldalon található elérhetőségek egyikén!

R.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Ördögűzőt fogadott Orbán Viktor

A miniszterelnök a karmelitában látta vendégül James Blount atyát aki 40 éve hivatalosan is exorcistának, …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: