Otthon / Friss hírek / Ez oszt igen: Egy mihazánkos politikus Kölcsey Ferenc arcképének széttépésével ünnepelte a magyar kultúra napját – videó!

Ez oszt igen: Egy mihazánkos politikus Kölcsey Ferenc arcképének széttépésével ünnepelte a magyar kultúra napját – videó!

„Egy cseppet sem érdekel költőnk nemi identitása.” – makogta a Fidesz szatellitpártjának fővárosi ifjainak vezetője, Vékony Csongor, majd azért mégiscsak széttépte a Himnusz szerzőjének arcképét.

Nyáry Krisztián még 2013-ban megjelent Így szerettek ők 2 című irodalmi szerelmeskönyvében hívta fel a nagyközönség figyelmét arra, hogy Kölcsey Ferenc, a Himnusz írója legjobb barátjának, Szemere Pálnak írt szerelmesleveleket. Nem lenne ebben semmi különös, hiszen nem Kölcsey Ferenc lenne az első olyan író, illetve költő, aki a saját neméhez (is) vonzódott. Azonban a mihazánkos Vékony Csongor úgy gondolta, hogy a gender-ideológia hívei Kölcsey nevének felhasználásával propagandaszerűen életellenes gondolatokat táplálnak a fiatalokba. Ezért az a picit furcsán beszélő fiatalembernek az a „szuper” ötlete támadt, hogy egy sajtótájékoztató keretében – ahol feltehetően csak valamelyik haverja kamerázta a telefonjával – fecnikre tép egy Kölcsey Ferenc arcát szivárványos átmenettel ábrázoló papírt.

Ez oszt igen, kemény vót skacok, most pedig, hogy ilyen zorallok voltatok. Most viszont lehet visszamenni a gép elé a páncélos induló aláfestésével a fürcitek valamelyik beszédére verni a répát, meg kamuprofiliról nyomni saját magatoknak a lájkokat és tovább hájpolni a gendertémát.

Ki tudja, lehet, hogy Kubatov Gábor már az ilyen akciókért is fizet… Sőt, még az is könnyen előfordulhat, hogy a vadhajtásos spicli, Bede Zsolt után, Vékony Csongor lesz Bayer Zsóti új kedvence…

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: