Otthon / Egyéb / Kiderült, hány millióért buliztak Mészárosék a Puskás Arénában – 24.hu

Kiderült, hány millióért buliztak Mészárosék a Puskás Arénában – 24.hu

Nemrég a Magyar Hang cikke alapján mi is beszámoltunk róla, hogy december közepén nagyszabású bulit tartott a Mészáros Lőrinc érdekeltségében lévő ZÁÉV Zrt. a Puskás Arénában. A stadionban Horváth Charlie élőben, az ausztrál AC/DC örök érvényű Thunderstruck című száma a lejátszóból dübörgött, így ünnepelve a cég 70. születésnapját, illetve a közelgő karácsonyt.

Szerettük volna megtudni, hogy Mészárosék mennyit fizettek az exkluzív bulihelyszínért és pontosan milyen szolgáltatásokat vettek igénybe, ezért közérdekű adatigénylésben kértük ki a bérleti szerződést a fenntartó MNSK Magyar Nemzeti Sportközpontok Zrt.-től. Eszerint a ZÁÉV Zrt. 296 fő számára bérelte ki a  nyugati oldalon lévő, VIP Club néven futó rendezvénytermet, az ahhoz tartozó VIP-érkeztetőt és a parkolót 128 autó és egy busz számára. A Puskás Aréna biztosította a kanapékat, a szalagkorlátokat, a plédeket, illetve ők rendezték be a helyszíneket, illetve összesen 974 800 forintért ők gondoskodtak a hosztesszekről és a biztonsági személyzetről is.

A ZÁÉV összesen 2 millió 537 ezer forint + áfát, azaz 3 millió 331 ezer forintot fizetett a bulihelyszínért és szolgáltatásokért. 

 

A szerződésből az is kiderül, hogy a cateringről, illetve a színpad-, fény-, hang- és vizuáltechnikáról a ZÁÉV gondoskodott.

A ZÁÉV Zrt. egyik legnagyobb állami megbízása  éppen a Puskás Stadion felépítése volt, a megbízást a Magyar Építő Zrt.-vel konzorciumban nyerte el. A Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. korábbi közleménye szerint a nyertes ajánlata tartalmazta az építés költségét, három hónapig az üzemeltetést és a nyitórendezvény költségeit is. A Puskás Arénára eddig 150 milliárd forint közpénz ment el.

Ez pedig a Magyar Hang által lementett videó a buli egy emelkedett pillanatáról:

Kiemelt kép: Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Erősebb nyomásgyakorlásra is kész a turizmust képviselő új szakmai szervezet

A Hősök terén múlt pénteken megtartott első megmozdulás után, most a Budai Várban tartott demonstrációt …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: