Otthon / Sportos / Videó: elment a román Survivorbe a női ketrecharcos, aztán… – nemzetisport.hu

Videó: elment a román Survivorbe a női ketrecharcos, aztán… – nemzetisport.hu

Ana Maria Pal Románia második legmagasabban jegyzett női ketrecharcosa, aki ki akarta próbálni magát a népszerű túlélő realityben, a Survivorben. A történetnek azonban nem lett szép vége…

A szereplők a valóságshow-ban épp egy játékot játszottak, melyben a két csapat közül az egyik extra élelmet nyerhetett.

A piros csapatnál Ana Maria Pal azonban nem tudta tartani a lépést ellenfelével, csapata pedig így vereséget szenvedett.

Ekkor lépett oda a ketrecharcoshoz egyik ellenfele, aki talán kicsit gúnyolva próbálta nyugtatni az addigra már elég ideges sportolót.

És ennyi elég is volt, hogy elpattanjon valami az MMA-harcosnál: ezután nemes egyszerűséggel megfejelte ellenfelét, Andrei Ciobanut. akinek a beszámolók szerint el is tört az orra.

A 22 éves Ciobanu egyébként szintén profi sportoló, ő labdarúgóként keresi a kenyerét, és jelenleg a román élvonalbeli Viitorul játékosa.

A Kanal D csatorna az eset után azonnal hivatalos közleményt adott ki, melyben jelezték, azonnal kizárták Ana Maria Palt.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Lehet, hogy a határzár miatt elviszik Budapestről az európai Szuperkupa-meccset – 444.hu

Nehéz mindenkinek megfelelni. A magyar kormány gondosan kivárva a horvátországi nyaralási szezon végét elrendelte a határreteszt, külföldiek …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: