Otthon / Friss hírek / Jakab Péter: Határőrséget, amíg nem késő!

Jakab Péter: Határőrséget, amíg nem késő!

Miután török katonai források jelezték, Orbán haverja és példaképe, a török diktátor Erdogan nem fogja tovább feltartóztatni az Európa felé tartó menekülteket, a Jobbik elnöke azonnali reakciót sürget.

Jakab szerint a hisztériakeltés, a fideszes szavazók félelmének fenntartását szolgáló kormánypárti propaganda hirtelen valósággá válhat.

A pártelnök kijelentette: Határőr kell a kerítés mellé! Pártja pedig be is nyújtja az ehhez szükséges javaslatot a parlament felé.

Szerinted az évek óta kormányzás helyett csak a migránsokkal történő riogatással foglalkozó Orbán-kormány képes megvédeni az országot, ha a menekültáradat tényleg eléri hazánkat? És vajon szokásuk szerint elutasítják majd a javaslatot, vagyis alárendelik az ország érdekeit, saját kicsinyes céljaiknak, csak azért, mert azt egy ellenzéki párt nyújtotta be?

Egy biztos, ezúttal sem a Fidesz reagált a leggyorsabban.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

A kukából kellett ennie a 13 éves fiúnak, miközben 2 éves öccsét ellátták a szülei, ezért féltékenységből az aknába dobta testvérét, aki megfulladt

Többszörösen minősített emberölés miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség azzal a 13 éves fiatallal szemben, …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: