Otthon / Egyéb / Sötétek Nostradamus jóslatai 2020-ra: Erzsébet királynő meg fog halni – femcafe.hu
, Image: 323079643, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Art Collection 2 / Alamy / Alamy / Profimedia

Sötétek Nostradamus jóslatai 2020-ra: Erzsébet királynő meg fog halni – femcafe.hu

Jóslatok a 2020-as évre

Mindenkinek szíve joga eldönteni, miben hisz, de mi azért ismét összeszedtük a híres asztrológus-orvos, Nostradamus jóslatait a következő évre. 2020-as próféciái között számos negatív dolog szerepel – mint egy globális gazdasági válság, tőzsdei összeomlás, a klímakatasztrófa tetőzése (hurrikánok, árvizek, földrengések) -, ám kivételesen pozitív részletekről is szólnak a jövendölései. A férfi szerint jövőre fordulópont következik be az emberiségnél, mely mindnyájunk szemét felnyitja. A közelgő esztendő elhozza a változás szelét, ami mindenkit megérint majd. Lássuk, pontosan mire számíthatunk 2020-ban a spirituális vezető előrejelzései alapján.

 

 

1. A III. világháború kitörése

Annak köszönhetően, hogy a konfliktus nem csillapodik a NATO és Oroszország között, valamint hogy az USA (Donald Trump) és Észak-Korea állandóan vitázik egymással, Nostradamus azt jósolta, hogy 2020-ban kitör a harmadik világháború, mely 27 évig tart majd és borzalmas pusztítást végez.

2. Putyin hatalma véget ér

Nostradamus erőszakkal teli évet ígért mind Putyin, mind Trump számára. Az asztrológus szerint az orosz elnököt elárulja és megöli valaki a biztonsági szolgálatból, az USA első embere pedig olyan ismeretlen betegségtől szenved majd, melyre nem találnak könnyen gyógymódot.

3. ÚJ PÁPA: Nostradamus szerint a Vatikánban is új vezetőt választanak 2020-ban, ugyanis az asztrológus Ferenc pápa halálát is megjósolta. A prófécia azt mondja, a következő egyházfő 2029-ig szolgál majd.

4. FÖLDRENGÉS: Nyugaton hatalmas földrengés rázza meg Kalifornia partjait egészen Kanadáig, Vancouverig.

5. ÁRVIZEK: Olaszország, Csehország és Nagy-Britannia jelentős árvizekkel néz szembe 2020-ban, de jó hír, hogy a világ vezetői összefognak és eredményre jutnak a környezetszennyező anyagok kibocsátásának drasztikus csökkentésével kapcsolatban.

6. II. ERZSÉBET HALÁLA: a királynő halála az egész világot megrázza 2020-ban a prófécia szerint. II. Erzsébet 1952-es megkoronázása óta eltelt 68 év, Nostradamus jövendölése pedig azt mondja, jövőre új királyt ünnepel majd a nemzet. Az uralkodót Károly herceg követi a trónon, az ország pedig gyászba borul 12 napra.

7. GAZDASÁGI VÁLSÁG: Nostradamus 2020-ra közel olyan jelentős globális financiális válságot ígért, mint amilyennek 2008-ban lehettünk tanúi. A piacok összeomlanak, az egész pedig az Egyesült Államokból indul majd.

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Kiderült, miért nem vett eddig több Moderna oltást a kormány

Drágább, mint a Pfizer, és kedvezőtlenebbek a szállítási feltételei – ezzel indokolta a kormány az …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: