Otthon / Egyéb / Kapaszkodj meg: Most épp azt ajánlja a tisztifőorvos, hogy ne viselj maszkot!

Kapaszkodj meg: Most épp azt ajánlja a tisztifőorvos, hogy ne viselj maszkot!

“Elegendő mennyiségű maszk áll rendelkezésre az állami készletekben, ha felelősen használjuk” – áll a tisztifőorvos Facebook-bejegyzésének apróbetűs részében. Tehát elegendő, ha nem használjuk.

Elegendő mondjuk eddig sem volt, a veszélyhelyzet 12. napjában sikerült dönteni arról is, hogy minden intenzív ágy mellett dolgozó orvosnak és nővérnek speciális védőmaszk jár, a többi egészségügyi dolgozó sebészi maszkot kap, akárcsak azok a betegek, akik koronavírus-gyanúval kerülnek be a kórházakba.

Hétfőn érkezett egy szállítmány Kínából, minek következtében a fideszes lakájok orgazmusközeli állapotban tettek közzé cikkeket arról, hogy Orbán milyen elképesztően fantasztikusan kezeli a járványt, az ellenzéki sajtó pedig rémhíreket kelt és hazudnak, mert mindenből van elég.

Most ehhez képest kedd este az alábbi poszt jelent meg a tisztifőorvos profilján:

Történt mindez azok után, hogy még a kormánymédia is beszámolt róla, hogy pl. Szlovákiában KÖTELEZŐ lett a védőmaszk viselete közterületeken és a bevásárlóközpontokban, más forgalmas helyeken pedig mérni fogják az ott lévők hőmérsékletét.

Nálunk viszont ez az üzenet lép érvénybe:

Magyarok! Ti ne viseljetek maszkot, mert bár van elég, nem kéne, hogy elfogyjon! Köszi.

Puszi, a Tisztifőorvos

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

41 millióért jutott 126 négyzetméteres belvárosi üzlethelyiséghez a fideszes önkormányzati képviselő lánya – 444.hu

Igazán jutányos áron, mindüssze 41,4 millió forintért, vagyis 383 ezer forintos négyzetméteráron vehetett meg bérlőként …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: