Otthon / Friss hírek / Szilágyi György: Orbán egész héten hazudott

Szilágyi György: Orbán egész héten hazudott

Orbán Viktor és a Fidesz egész héten hazudott és becsapta az embereket – mondta Szilágyi György annak kapcsán, hogy a kormány pénteken kijárási korlátozást jelentett be.

A Jobbik alelnöke emlékeztetett: a kormánypártok azt állították, hogy korlátlan ideig tartó teljhatalom kell a Orbán Viktornak, mert különben nem tudják meghosszabbítani a koronavírus elleni védekezéshez szükséges rendeleteket.

A Jobbik politikusa szerint viszont “feketén-fehéren kiderült, hogy hazudtak, hiszen tegnap az országos tisztifőorvos egy határozattal meghosszabbította az összes szükséges rendeletet.

Emlékeztetett: Müller Cecília utasítását azonnal végre is hajtják.

A képviselő érvelése szerint az “országos tisztifőorvosnak és a kormánynak nem volt szüksége arra, hogy megvárják az Országgyűlés elé benyújtott koronavírus törvény jövőheti szavazását”, magyarul minden szükséges intézkedést meg tudtak így is hosszabbítani.

“Orbán Viktort nem az emberek védelme, hanem a politikai haszonszerzés, csak a hatalom érdekli”

– mondta Szilágyi.

A képviselő szerint ezt jól jelzi, hogy a Mátrai Erőmű megszerzését nemzetstratégiai jelentőségűnek minősítő rendeletet március 25-én hozták meg, majd március 26-án Gulyás Gergely már be is jelentette, hogy lezárult az adásvétel.

Emlékeztetett: Mészáros Lőrinc ezen az üzleten 22 milliárd forintot keresett.

“Ilyen súlyos vészhelyzetben sem az emberek védelme, csak a hatalom és a pénz érdekli. Felszólítjuk Orbán Viktort, hogy végezze a dolgát, hagyja abba a hazudozást és a közpénz megcsapolását”

– mondta.

Hozzátette: a Jobbik továbbra is mindenben támogatja a kormányt, ami a vírus elleni küzdelemhez szükséges, “de semmiben nem támogatjuk őket, ami azt szolgálja, hogy Orbán Viktor királyi magasságokba emelkedve teljhatalmat kapjon Magyarország felett”.

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Előbb-utóbb Orbán lesz a soros!

A Soros-ösztöndíjas Orbán Viktor és propagandagépezete újra gőzerővel harsogja kedvenc kreált ellenségének nevét.  A sorosozás olyankor szokott …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: