Otthon / Egyéb / 1 hét, 10 fideszes mondat, melyek biztosan a magyar történelem legsötétebb lapjaira kerülnek

1 hét, 10 fideszes mondat, melyek biztosan a magyar történelem legsötétebb lapjaira kerülnek

Az alábbi mondatok mindegyike az elmúlt egy hét szörnyszülöttjei. Ezeknél pontosabban talán semmi nem írja körül, mi ma a NER és az orbánisztáni politika lényege.

1. “A baloldal rögtön megtámadta a nemzeti konzultációt” – mondta Hollik István a Fidesz kommunikációs igazgatója a párt Facebook-oldalára feltöltött rendkívüli horderejű videóban.

2. “Ezek után az ellenzék meg van sértődve, hogy nem lehet komolyan venni” – jelentette ki Kocsis Máté Bayer Zsoltnak a rendkívüli jogrend megszüntetésével kapcsolatban,

3. “Jelenleg Soros tüntetésekkel és rendbontással az Egyesült Államokban Trumpot próbálja megbuktatni, de várhatóan a választások közeledtével Magyarországon is ez lesz” – írta a CÖF a Facebook-oldalán.

4. A „rendkívül kedvező járványparaméterek” mellett Magyarországon „a halálozás össz-száma lényegesen alatta maradt az elmúlt évek halálozási számainak”, így nem lehet azt mondani, hogy „bárkit bármiféle hátrány ért volna”. Minden ami ezen kívül van, „az szómágia és számháború” – mondta Kásler Miklós Miniszteri percek című fenomenális produkciójában.

5. “Belegondolni is rossz, mi lett volna, ha a mostani válság heteiben a baloldali pártok kaptak volna lehetőséget. Az ország nagy szerencséje, hogy nem így történt” – mondta Dömötör Csaba, ebből pedig a Fidesz szemrevaló grafikát is készített.

6. “A nővéreknek még vécépapírt és szappant is saját pénzből kell venniük… semmi sem változott a Pesti úti idősotthonban a járvány kitörése óta. Karácsony Gergely főpolgármester, a fenntartó hónapok óta nem kérdezte meg tőlük, miért nem tudják ellátni az idős gondozottakat. Az ápolók szerint nem tisztességes, hogy lehetetlen körülmények között kell dolgozniuk, ezért most a Ripost segítségével üzennek a főpolgármesternek: itt a lista, mire lenne szükségük, de azonnal!” – írta meg a héten a fideszes legaljamédium, a Ripost.

7. „A magyar baloldal – immár több mint száz éve – újra és újra rátámad a saját nemzetére. Trianonban sem így szabták volna meg a határainkat, ha 1918-1919-ben a magyar baloldal nem árulja el a nemzetet” – fogalmazott a bajsza alatt Kövér László aktuális ÍMagyar Nemzet interjújában a nemzeti összetartozás jegyében.

8. “A magyar gazdaság megszenvedte a járványügyi válsághelyzetet, de jó esély van arra, hogy Európában az egyik legstabilabb eredményt tudja produkálni” – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki online kormányinfón. Rezzenéstelen arccal.

9. “A hazai és a brüsszeli baloldal épp ezért támadja rendszeresen Magyarországot. Ők nem egy erős, szuverén és nemzeti identitását védő Magyarországot akarnak, hanem egy gyenge, identitását veszített Magyarországot, amelyet gazdaságilag kifoszthatnak, politikailag is rángathatnak és ahová betelepíthetik a bevándorlókat. Ezért a nemzeti kormány helyébe egy bábkormányt akarnak ismét ültetni, amely befejezi a trianoni küldetést” – nyilvánult meg Fidesz a trianoni békeszerződés aláírásának 100. évfordulóján. Ismét a nemzeti összetartozás jegyében.

10. “Az új nemzeti konzultáció válaszait interneten keresztül vagy postai úton augusztus 15-ig lehet majd beküldeni (…) A kormány eredményesen lezárta a járvány elleni védekezés első szakaszát, viszont a szakértők arra hívják fel a figyelmet, hogy a járványnak jöhet egy második hulláma, így eljött az ideje, hogy a kormány párbeszédet folytasson arról, mely intézkedéseket támogatják a magyarok” – áradozott Dömötör Csaba a gyépés nemzeti konzultációról.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

1100 millió forintból fejleszti két bölcsődéjét az ellenzéki Dunaújváros

Dunaújváros önkormányzata 1,1 milliárd forint európai uniós támogatásból bővíti és korszerűsíti a Zengő-Bongó Bölcsődét, valamint …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: