Otthon / Friss hírek / Végre kimondatott: „A Mi Hazánk Ifjainak az alapvető politikai nézetei megegyeznek a Fidelitas nézeteivel”
Toroczkai László Fotó: Mohai Balázs / MTI

Végre kimondatott: „A Mi Hazánk Ifjainak az alapvető politikai nézetei megegyeznek a Fidelitas nézeteivel”

Korponyai Ernő, a Fidelitas szegedi és Csongrád megyei elnöke, a Fidesz szegedi önkormányzati képviselője a helyi Egyetem Tv Metszéspont című vitaműsorában jelentette ki azt, amit eddig is köztudott volt, csak az érintettek által nem volt nyíltan kimondva.

A múlt héten írtunk róla, hogy a Fidelitasszal emlékezett Trianonra Kovács György, a Mi Haznánk ifjú “tehetsége”. Egészen pontosan Korponyai Ernő szegedi önkormányzati képviselője, a Fidelitas szegedi és megyei elnöke mögött lépdelt büszkén magyar zászlót tartva.

Az ifjú honvédő hős korábban azzal került be a hírekbe, hogy betrappoltak egy romákkal és melegekkel kapcsolatos szegedi rendezvényre. Élményeit egy sajtótájékoztatón is próbálta megosztani a nagyérdeművel, majdnem sikerült.

Mostanra az is kiderült, mi volt a Fidalitasszal való meghitt együttlét oka: Kovács György kilépett Toroczkai László szervezetéből és a továbbiakban a Fidelitasban folytatja. Erről Mihálik Edvin momentumos szegedi önkormányzati képviselő, a párt helyi szervezetének elnöke írt a Facebook-oldalán. Sőt, további érdekességekre is felhívta a figyelmet.

Például arra, hogy Korponyai Ernő, a Fidelitas szegedi és Csongrád megyei elnöke, a Fidesz szegedi önkormányzati képviselője a helyi Egyetem Tv Metszéspont című vitaműsorában azt mondta, nem lát semmi problémát az átlépésben,

a Mi Hazánk Ifjainak az alapvető politikai nézetei megegyeznek a Fidelitas nézeteivel.

Elárulta azt is, hogy másfél-két hónapja kereste meg őt Kovács, hogy szívesen csatlakozna a Fidelitashoz, mert csalódott a Mi Hazánkban, ami szerinte kezd olyan lenni, mint a Jobbik. Azt látta, hogy az egyetlen alternatíva a Fidesz, illetve számára a Fidelitas.

Apropó Jobbik: ha valaki elfelejtette volna, nem kevés Jobbikból távozó politikus kötött ki a Mi Hazánkban úgy, hogy közben végighaknizta a komplett Fidesz-médiát. Csak nem azért, mert az ő pilitikai nézeteik is “megegyeztek” a Fideszével?

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: