Otthon / Dél-somogyi hírek / Nagyatád: Összehangoltan fosztogatták az egyik barkács áruház szállítmányait

Nagyatád: Összehangoltan fosztogatták az egyik barkács áruház szállítmányait

Előre megbeszélt helyen dézsmálták a szállítmányt, majd elrejtették

Az ügy adatai alapján a három feltételezett elkövető 2020. június 16-ára virradó éjszaka egy barkácsáruháznak szállítmányozó teherautó rakományát tizedelte meg. A sofőr az előre megbeszélt pihenőhelyen a teherautóval félreállt, ahol társai – egy 42 éves férfi, és egy 40 éves nő – egy másik járműbe pakoltak át több csomag nagyértékű járólapot.

A rendőrök még a kora reggeli órákban elfogták mindhárom személyt. Lakóhelyeiken házkutatást tartottak, melynek során megtalálták az elkövetéshez használt járművet, benne a 60 doboz ellopott járólappal. A nyomozók a nagyatádi K. Balázst, Sz. Ferencet és K. Krisztina sikkasztás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Képek az esetről:

Az eljárás során adat merült fel arra vonatkozóan, hogy a feltételezett elkövetők hasonló módon már korábban is tulajdonítottak el járólapokat, melyeket egy 45 éves helyi férfinek értékesítettek. Az egyenruhások a felvásárló lakóhelyén tartott házkutatás során további közel 70 dobozzal találtak a lopott építőanyagból. A nyomozók Gy. Istvánt orgazdaság vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A Nagyatádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya sikkasztás miatt indított büntetőeljárást egy 39 éves kamionsofőrrel és két társával szemben.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Ferenc pápa imába foglalta Maradona nevét – 24.hu

Miután Ferenc pápa értesült arról, hogy Diego Maradona 60 éves korában, szívrohamban meghalt, azt közölte, hogy imába foglalta honfitársának …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: