Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Ezt a szokatlan kinézetű és szokatlan nevű somogyi férfit keresik! Segítsen a rendőröknek

Ezt a szokatlan kinézetű és szokatlan nevű somogyi férfit keresik! Segítsen a rendőröknek

Silvan Rolf Telesklav a férfi neve

A Kaposvári Rendőrkapitányság a 14010-157/268/2020. körözési számon folytat eljárást egy kiskorpádi lakos eltűnése miatt.

Eltűnésével kapcsolatban hozzátartozója tett bejelentést a rendőrkapitányságon, mely szerint Silvan Rolf Telesklav 2020. július 3-án kiskorpádi lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott. Az eltűnt 175 centiméter magas, vékony testalkatú. Copfba kötött haja barna, őszbe forduló. Eltűnésekor hosszú, zipzáras fekete pulóvert, világoskék színű farmer nadrágot és fekete sportcipőt viselt. A felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kérjük.

Ha látta, ezt tegye:

Kérjük, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 (2553-as mellék) telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 Telefontanú zöldszámán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás és kép: Rendőrség 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Mi a baja a barcsi fideszes képviselőnek a cigány zenésszel?

Egy barcsi kormánypárti önkormányzati képviselő, beszólt a külügyminiszternek. Magyarország 8. legbefolyásosabb embere, Szijjártó Péter egy …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: