Otthon / Friss hírek / Kizuhant egy férfi az ablakból és egy babakocsis nőre esett, mindketten életüket vesztették

Kizuhant egy férfi az ablakból és egy babakocsis nőre esett, mindketten életüket vesztették

Kizuhant egy emeletes ház ablakából egy férfi és ráesett egy babakocsit toló nőre a fővárosban; mindketten meghaltak pénteken – közölte a közmédia.

A baleset Budapest XI. kerületében, a Hadak útján történt. Információik szerint a férfi a panelház hatodik emeletéről zuhant ki, még tisztázatlan körülmények között. A mentők mindkettejüket próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

Az M1 úgy tudja, hogy a babakocsi összetört, de a benne lévő gyermek csak könnyebben sérült.

Blikknek egy ott lakó elmondta, hogy a 12. emeleten lakott az a kétgyerekes édesanya, akire rázuhant a magasból a férfi. A hölgynek két kisgyermeke van, egyikük még babakocsis. Őket hozta le a nő sétálni a nagy melegben.A férfi állítólag nem itt lakott.

Állítólag a ház kamerája felvette, ahogy egy férfi a szerszámosládával bejött a házba, majd a hetedik emeleten a lépcsőház teraszáról kiugrott. Az édesanya a két gyerekével és a férjével éppen hazajött; a férfi végignézte, ahogyan a felesége meghal.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Ferenc pápa imába foglalta Maradona nevét – 24.hu

Miután Ferenc pápa értesült arról, hogy Diego Maradona 60 éves korában, szívrohamban meghalt, azt közölte, hogy imába foglalta honfitársának …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: