Otthon / Egyéb / A Fidesz válasza a válságra: A baloldal egymillió embert tett munkanélkülivé

A Fidesz válasza a válságra: A baloldal egymillió embert tett munkanélkülivé

Újabb politikatudományi mérföldkövet helyezett a magyar közélet rögös utjára a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség, érdemes megállni mellette egy főhajtásnyi időre.

Az MSZP tegnap közölte, hogy a koronavírus-járvány társadalmi-gazdasági hatásainak kezelése érdekében védelmi javaslatcsomagot nyújt be az Országgyűlésnek, amelyben többek között a munkanélküli ellátás összegének növelését, a bértámogatási program folytatását és a koronavírustesztek ingyenességét kezdeményezi.

Erre reagált a Fidesz. Így:

Az a baloldal prédikál most, amely kormányzása alatt válságkezelés címen  egymillió embert tett munkanélkülivé,  sorozatosan emelte  a rezsit, elvett az idősektől egy havi nyugdíjat és a gyermekesektől is elvette a családi adókedvezményt. Ha a baloldalon múlt volna,  akkor se a munkahelyek, se a családok nem kaphattak volna támogatást a koronavírus-járvány alatt, mert a baloldal elutasított minden az egészségügyi és a gazdasági  védekezéshez szükséges intézkedést. A magyar emberek egészségének és munkájának védelme helyett csak a politikai akciókkal és kamuvideók gyártásával voltak elfoglalva.

Szóval úgy néz ki, nem lesz ingyenes koronavírusteszt. Se. Pedig ezt egyébként nem csak az “egymillió embert munkanélkülivé tevő” MSZP szeretné, hanem a Jobbik is. És még nagyon sokan az országban.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Ördögűzőt fogadott Orbán Viktor

A miniszterelnök a karmelitában látta vendégül James Blount atyát aki 40 éve hivatalosan is exorcistának, …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: