Otthon / Friss hírek / Jogszabályt sértett: Koncz Zsófiát eltiltották, hogy gyerekeket használjon fel kampánycélokra

Jogszabályt sértett: Koncz Zsófiát eltiltották, hogy gyerekeket használjon fel kampánycélokra

Ahogy korábban írtuk: az időközi országgyűlési választáson induló Koncz Zsófia gyerekekkel is népszerűsítette önmagát és pártját egy szerencsi játszótéren. 

Blikk információi szerint a helyi választási bizottság elmarasztalta Koncz Zsófiát attól, hogy gyerekekkel kampányoljon. A fideszes jelölt saját közösségi oldalára is feltette a képeket, amely után a független Tóth Ádám a helyi választási bizottsághoz fordult.

A választási bizottság megállapította, hogy Koncz Zsófia jogsértést követett el, amiért a jelöltet elmarasztalta, de bírságot nem szabott ki. Koncznak a képeket el kell távolítania az oldaláról, vagy fellebbezhet a döntés ellen.

Mint ismert, időközi országgyűlési választás lesz Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os számú választókerületében, mert július elején motorbalesetben elhunyt Koncz Ferenc kormánypárti parlamenti képviselő. A Fidesz úgy döntött, hogy az elhunyt képviselő lányát Koncz Zsófiát indítja, aki korábban a Fidelitasz országos alelnöke volt, és akkor szerzett magának országos hírnevet, amikor Böröcz Lászlóval, a Fidelitasz akkori elnökével 2015-ben egy provokátorfigyelőt találtak ki, ahol listázták volna az általuk provokátornak gondolt személyeket az állami rendezvényeken, közzétéve a nevüket és fényképüket.

A besúgóhálózatot a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság viszont elkaszálta, jelezvén, az tökéletesen jogsértő. A fiatal politikus azonban megúszta a komolyabb számonkérést, a washingtoni nagykövetségen kapott állást a politikai stábban, külpolitikai munkatársként.

Az ellenzék azt a Bíró Lászlót indítja, aki a 2018-as országgyűlési választáson a legerősebb ellenzéki jelölt volt.

Politikai pedofília

Nem ritka a kormánypártok részéről a gyerekekkel való politizálás, a 2018-as országgyűlési és a 2019-es önkormányzati választás kampányában a kormánypárti politikusok, egészen Orbán Viktorig olyan mélyen merítkeztek meg a politikai pedofiliában, hogy az még a Nemzeti Választási Bizottságnál is kiverte a biztosítékot. A miniszterelnöknek 350 ezer forintos bírságot kellett fizetnie az elhíresült óvodai látogatása és videója után és közel ekkora bírságot szabtak ki Hoppál Péterre is, aki a kampánya során arról posztolt képeket, hogy gyerekeknek ad át ajándékot.

A teljesség igénye nélkül, Rogán László, Budakalász fideszes polgármestere óvodásokkal ölelkezett, Pánczél Károly fideszes országgyűlési képviselő kivezényeltette a szigetbecsei ovisokat, hogy előttük végezze el az első kapavágásokat az épülő óvoda területén.

A szexbotrányába belebukott Borkai Zsolt fél éven belül másodszor is átadott egy futópályát úgy, hogy oda a szülők tudta és engedélye nélkül kivezényelték a kisiskolásokat is. Fercsák Róbert, Baja fideszes polgármestere pedig először bölcsődésekkel, később pedig ovisokkal pózolt.

Fercsák Róbert

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: