Otthon / Friss hírek / Jobbik: Jelentősen túlárazták a győri víztorony felújítását

Jobbik: Jelentősen túlárazták a győri víztorony felújítását

Jelentős anyagi ráfordítással újították fel a marcalvárosi víztornyot, azonban a fideszes városvezetés által agyonreklámozott beruházás közel sem felel meg az elvárásoknak – írja közleményében a Jobbik győri szervezete. 

A közlemény szerint “hiába haknizták végig a fideszesek a médiát a víztorony felújításával, úgy tűnik felesleges volt 28 millió forintot a felújításra fordítani.”

Mint írják: a beszámolók alapján valamilyen bravúrral sikerült 4500 kg festéket egy 4700 négyzetméteres ferde vasfelületre ecsettel felkenni. Ez azt jelenti, hogy a felület minden négyzetméterére közel egy kilogramm festék került, ezzel a mennyiséggel pedig akár háromszor is át lehetett volna festeni a víztornyot.

Úgy tűnik, hogy

“a Borkai-féle városvezetés még a legegyszerűbb beruházásokat is képes elmutyizni, ha önös érdekeikről van szó”

– teszik hozzá.

A Jobbik győri szervezete felszólította Győr fideszes városvezetését, hogy azonnal tisztázzák a felújítás körüli kételyeket, adjanak biztosítékot a város lakóinak arra, hogy a befizetett adóforintjaik megfelelő helyen és módon lettek elköltve.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Svájc nyit: étterembe, moziba, sőt, koncertre is lehet menni hétfőtől

Svájcban hétfőn megkezdődik a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos korlátozások enyhítésének harmadik szakasza. Kinyitnak a színházak, a mozik, …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: