Otthon / Friss hírek / Kövér visszautasította, hogy Orbán elmondja, miért számolt be az MTI Mészáros válásáról

Kövér visszautasította, hogy Orbán elmondja, miért számolt be az MTI Mészáros válásáról

Mi is beszámoltunk arról, hogy a jobbikos Stummer János rákérdezett Orbán Viktornál, miért fontosabb az MTI-nek Mészáros Lőrinc válása, mint a soproni határzár-ellenes tüntetés.

Emlékezetes, a dollármilliárdos felcsúti vállalkozó házasságának sajnálatos megromlásáról a Magyar Távirati Iroda hírt adott szeptember 4-én. Ezt Stummer János meglepődve vette tudomásul – derül ki az országgyűlési képviselő a kormányfőnek írt leveléből.

“Problémásnak tartja-e, hogy míg Mészáros Lőrinc válásáról igen, addig a soproni polgárok határzárelleni tüntetéséről nem számolt be a Magyar Távirati Iroda?”

Erre a kérdésre kellett volna válaszolni Orbánnak.

Azonban Kövér László házelnök közbe lépett, és visszautasította a kérdést: ugyanis szerinte az abban foglaltak megválaszolása kormányzati feladatkört nem érint.

Hogy Orbán Viktornak mihez van nagyobb köze, Mészáros Lőrinchez, a soproni tüntetéshez, vagy pedig az állami sajtóban megjelenő tartalmakhoz, az egy messzire vezető kérdés.

Stummer János érdeklődésünkre röviden összefoglalta a miérteket:

“azért Orbán Viktortól kérdeztem, mert személyében érinti ez a kérdés, hiszen Mészáros Lőrinc valójában Orbán Viktor vagyonkezelője”.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Válság van, százezrek vannak munka nélkül, de Orbánék rájöttek, mitől lehetne jobb a helyzet: Építenek egy újabb stadiont!

Kellett, mint egy falat kenyér!  Hoppál Péter büszkén jelentette be Facebook-oldalán a hírt amire mindenki …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: