Otthon / Egyéb / Miután rosszindulatú pletykák összehozták Várkonyi Andreát Mészáros Lőrinccel, céget alapított

Miután rosszindulatú pletykák összehozták Várkonyi Andreát Mészáros Lőrinccel, céget alapított

A Whitedog Media Kft. nevű vállalatot reklámügyi tevékenységre és filmgyártásra hozta létre.

A minap írtunk róla, hogy a Facebookon – melynek alapítójánál nem véletlenül okosabb Mészáros Lőrinc – az a gonosz pletyka terjed, hogy az egykori gázszerelőre újra rátalált a szerelem, és nem is akárkivel gabalyodott össze.

Akkor is mondtuk, hogy nyilánvalóan csak egy rosszindulatú feltételezés lehet, hogy Várkonyi Andrea összejött volna Mészáros Lőrinccel.

Éppen augusztusban jelentették be, hogy a Mészáros Lőrinc érdekeltségében lévő Life TV-nél melyik műsorban lesz látható a riporter, de egy szűkszavű közleményben pár nappal később váratlanul közölték: Várkonyi távozik a televíziótól, ami egyébként Mészárosné Kelemen Beatrix tulajdona. Persze, mindennek nyilvánvalóan semmi köze nem lehet az aljas pletykákhoz, hiszen valójában senki nem hiheti el, hogy Andrea és Lőrinc egy párt alkothatnak.

Várkonyi tízmillió forintos alaptőkével épp most alapított új céget, a Whitedog Media Kft. nevű vállalatot reklámügyi tevékenységre és filmgyártásra hozta létre. A hírről a csütörtökön megjelenő HVG számolt be.

A lap megkereste a műsorvezetőt, aki egyelőre annyit mondott: a jövőben is televíziózással, kommunikációval, illetve tartalom- és műsorgyártással foglalkozik. Ehhez szerinte elkerülhetetlenné vált, hogy saját cégben folytassa munkáját azzal a stábbal, amellyel évek óta együtt dolgozik.

Reméljük, saját lábon állása eloszlatja majd a gonosz pletykákat és kételyeket.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Ördögűzőt fogadott Orbán Viktor

A miniszterelnök a karmelitában látta vendégül James Blount atyát aki 40 éve hivatalosan is exorcistának, …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: