Otthon / Egyéb / Orbán Becsehelyre látogatott, de a polgármester szerint neki erről senki nem szólt – 24.hu

Orbán Becsehelyre látogatott, de a polgármester szerint neki erről senki nem szólt – 24.hu

Az atv.hu szúrta ki a Becsehely Facebook-oldalán publikált polgármesteri levelet, amelyben Németh Géza arról ír: a miniszterelnök látogatása nagy öröm, az viszont szégyen, hogy a település vezetése képviseletében senki nem tudta köszönteni.

A szabad házi pálinkafőzés 10 éves jubileuma alkalmából a Pannónia Pálinkakultúra Egyesület /Nagykanizsa/ vasárnap délelőtt ünnepséget szervezett Hajdú Szilárd polai pincéjénél. Ezen az eseményen jelen volt Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke is V. Németh Zsolt államtitkár és Cseresnyés Péter kíséretében. Nagy öröm ez Becsehely számára! Az öröm mellett azonban szégyen is, hogy a rendezvényen a vendégeket a település vezetése képviseletében /polgármester, alpolgármester, önkormányzati képviselő/ senki nem tudta köszönteni

— olvasható a polgármester levele Becsehely közösségi oldalán. A tájékoztatás szerint a szervezők nem tájékoztatták őket a programokról, a meghívott vendégekről.

Az asztalomon hagyott meghívóból erre semmi nem utalt

— írja a polgármester, hozzátéve: ő maga egy korábbi konfliktus miatt nem vett részt az eseményen, ráadásul szerinte az egyesület és annak becsehelyi tagjai „hathatós hozzájárulása vezetett a becsehelyi pálinkaverseny megszűnéséhez”.

A fentiek ellenére, ha kellő információhoz juttatnak, természetesen megfelelő módon képviseltük volna a települést. Gratulálok az Egyesület vezetésének a szervezéshez!

— zárja levelét Németh.

Orbán szerint 2010-ben forradalom volt és a pálinkafőzők ennek katonái

Amikor lehetőséget kaptak, hogy mindent megváltoztassanak, amit megváltoztatásra alkalmasnak vagy szükségesnek láttak.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Müller Cecíliáé a hét mondata

Sokadszorra vitte el az első díjat. Szóval az van, hogy a koronavírus nagyon veszélyes is …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: