Otthon / Friss hírek / A Jobbik bocsánatkérésre szólította fel Orbán Viktort, Koncz Zsófiát és a propagandagyárosokat

A Jobbik bocsánatkérésre szólította fel Orbán Viktort, Koncz Zsófiát és a propagandagyárosokat

A Jobbik ma reggel közleményben reagált arra a cikkünkre, melyben megírtuk, Riz Gábor fideszes országgyűlési képviselő saját maga cáfolta azt a hazugságot, hogy Bíró László, Borsod 6. ellenzéki jelöltje tönkretette volna a csernelyi varrodát.

Pedig Riz Gábor nagyon beleélte magát a szerepébe, és tegnap “Bíró-féle emberekről” beszélt a Parlamentben.

A Jobbik felidézi, hivatalos Facebook-oldalán tett közzé bejegyzést Riz Gábor, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 3-as számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselője melyben arról biztosítja követőit, hogy a csernelyi varrodában folyamatos a munka. A poszt 2017. augusztus 14-én jelent meg – egy évvel azután, hogy Bíró László, az ellenzék közös képviselőjelöltje annak reményében adott tovább a varrodán, hogy az új tulaj betartja ígéretét, és biztosítja a termelést az üzemben. Riz bejegyzésében azokról a munkagépekről is látható néhány fotó, melyekről a kormánymédia azt hazudta, Bíró László eladta azokat egy ismerősének.

“A fideszes politikus bejegyzése is bizonyítja, hogy a Bíró Lászlót aljas módon támadó kormánypropaganda hazudott és most is hazudik, amikor arról próbálja meggyőzni a Borsod 6-os választókörzetben élőket, hogy Bíró László miatt ment tönkre a varroda”

– írta a párt.

“A Fidesz fél. A Fidesz hazudik. A Fidesz tisztességtelen. A Fidesz hülyének nézi a választókat. De ebből elég volt”

– olvasható a jobbikos közleményben, hozzátéve: megértik a Fidesz félelmét, ugyanis a borsodiakkal, abaújiakkal és a hegyaljaiakkal közösen október 11-én lebontják a kétharmadot, véget vetnek a diktatúrának és megteszik az első lépést a 2022-es kormányváltás felé.

“Mindemellett felszólítjuk Orbán Viktort, Riz Gábort, Koncz Zsófiát és az összes hazudozó propagandagyárost, hogy azonnal kérjenek bocsánatot a választóktól, amiért megtévesztették őket és fogadják el végre: elég volt a magyar emberek kihasználásából”

– fogalmaztak.

Emlékezetes, a Jobbik néhány nappal ezelőtt már felszólította a Fideszt, illetve Koncz Zsófiát a bocsánatkérésre, igaz egy másik ügyben. Ugyanis a fideszes országgyűlési képviselőjelölt testvére, ifj. Koncz Ferenc minősíthetetlen hangnemben beszélt a választópolgárokról, amit Koncz Zsófia vicces tettnek nevezett.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Húszmilliárdnyi állami reklámpénz landolhatott tavaly a TV2-nél

A Media1 becslése szerint ez kilencszerese az RTL Magyarország államtól származó bevételeinek. Több mint 20 …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: