Otthon / Friss hírek / A Jobbik bocsánatkérésre szólította fel Orbán Viktort, Koncz Zsófiát és a propagandagyárosokat

A Jobbik bocsánatkérésre szólította fel Orbán Viktort, Koncz Zsófiát és a propagandagyárosokat

A Jobbik ma reggel közleményben reagált arra a cikkünkre, melyben megírtuk, Riz Gábor fideszes országgyűlési képviselő saját maga cáfolta azt a hazugságot, hogy Bíró László, Borsod 6. ellenzéki jelöltje tönkretette volna a csernelyi varrodát.

Pedig Riz Gábor nagyon beleélte magát a szerepébe, és tegnap “Bíró-féle emberekről” beszélt a Parlamentben.

A Jobbik felidézi, hivatalos Facebook-oldalán tett közzé bejegyzést Riz Gábor, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 3-as számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselője melyben arról biztosítja követőit, hogy a csernelyi varrodában folyamatos a munka. A poszt 2017. augusztus 14-én jelent meg – egy évvel azután, hogy Bíró László, az ellenzék közös képviselőjelöltje annak reményében adott tovább a varrodán, hogy az új tulaj betartja ígéretét, és biztosítja a termelést az üzemben. Riz bejegyzésében azokról a munkagépekről is látható néhány fotó, melyekről a kormánymédia azt hazudta, Bíró László eladta azokat egy ismerősének.

“A fideszes politikus bejegyzése is bizonyítja, hogy a Bíró Lászlót aljas módon támadó kormánypropaganda hazudott és most is hazudik, amikor arról próbálja meggyőzni a Borsod 6-os választókörzetben élőket, hogy Bíró László miatt ment tönkre a varroda”

– írta a párt.

“A Fidesz fél. A Fidesz hazudik. A Fidesz tisztességtelen. A Fidesz hülyének nézi a választókat. De ebből elég volt”

– olvasható a jobbikos közleményben, hozzátéve: megértik a Fidesz félelmét, ugyanis a borsodiakkal, abaújiakkal és a hegyaljaiakkal közösen október 11-én lebontják a kétharmadot, véget vetnek a diktatúrának és megteszik az első lépést a 2022-es kormányváltás felé.

“Mindemellett felszólítjuk Orbán Viktort, Riz Gábort, Koncz Zsófiát és az összes hazudozó propagandagyárost, hogy azonnal kérjenek bocsánatot a választóktól, amiért megtévesztették őket és fogadják el végre: elég volt a magyar emberek kihasználásából”

– fogalmaztak.

Emlékezetes, a Jobbik néhány nappal ezelőtt már felszólította a Fideszt, illetve Koncz Zsófiát a bocsánatkérésre, igaz egy másik ügyben. Ugyanis a fideszes országgyűlési képviselőjelölt testvére, ifj. Koncz Ferenc minősíthetetlen hangnemben beszélt a választópolgárokról, amit Koncz Zsófia vicces tettnek nevezett.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Orbán Brüsszelbe megy pénzt intézni pénteken

Pénteken Brüsszelbe utazik Orbán Viktor miniszterelnök, hogy Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság elnökével …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: