Otthon / Friss hírek / “Majd én megba**lak” – üzente a kormánybiztos férje az ellenzéki kommentelőnek

“Majd én megba**lak” – üzente a kormánybiztos férje az ellenzéki kommentelőnek

“Majd én megba**lak egy 9,3×64-el, előtte rádkacsintok egy Zeiss 4.2-12×50-en keresztül, te kis kavicstökű bu*i! “

– ilyen és ehhez hasonló kommenteket írt Czunyiné dr. Bertalan Judit digitális tartalomfejlesztésért felelős kormánybiztos férje a kommentelőknek, a Jobbik szeptember 6-ai facebook bejegyzése alatt.

Csányi Tamás arról írt ebben a posztban, hogy

Czunyiné 2016 óta a digitális tartalomfejlesztésért felelős kormánybiztos, aki arról vált ismertté a pandémia idején, hogy önkéntes kartauziként egyetlen szót sem szólt a digitális oktatással kapcsolatban, és a kormánybiztosi tevékenységének eredményeit is sűrű homály borítja a mai napig

– írta a Jobbik képviselője, hozzátéve: “valószínűleg azért nem ért rá a munkáját végezni, mert lekötötte a Boldog István által is használt, hálózat alapú közbeszerzési rendszer, ami egy fideszes franchise az eu-s pénzek haveri körben való koncentrálására.”

Ezek után több hozzászólás is (73 egészen pontosan) született, amelyek között a fideszes képviselőnő férjének kommentjei is olvashatóak voltak. Nos, nem éppen kulturált párbeszéd zajlott.

.

444.hu, amely egyébként kiszúrta ezt a beszélgetést, emlékeztetett, a képviselőasszony férje már korábban is megmutatta, hogy milyen kulturáltan képes kommunikálni.

.

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Svájc nyit: étterembe, moziba, sőt, koncertre is lehet menni hétfőtől

Svájcban hétfőn megkezdődik a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos korlátozások enyhítésének harmadik szakasza. Kinyitnak a színházak, a mozik, …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: