Otthon / Friss hírek / Orbán szerint eljött a pillanat, amikor az orvosok bérében áttörő erejű javulást kell elérni, de mi lesz mindenki mással?

Orbán szerint eljött a pillanat, amikor az orvosok bérében áttörő erejű javulást kell elérni, de mi lesz mindenki mással?

Vajon mi kell ahhoz, hogy végre a nővérek, ápolók, egészségügyi szakdolgozók is fizetésemelést kapjanak? És a pedagógusok? És nagyjából mindenki, aki nem valamelyik multinál dolgozik? 

Orbán Viktoréknak egy világjárvány kellett ahhoz, hogy sort kerítsen az orvosok béremelésére, mert a kormányfő szerint most jött el a pillanat. Az a bizonyos pillanat már rég eljött miniszterelnök “úr”, és nem csak az orvosok esetében.

Csányi Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselője, oktatási szakpolitikusa például Kásler Miklóst szólította fel közleményében, hogy

a pedagógustársadalom erkölcsi és anyagi megbecsülése érdekében tegyen a propaganda helyett végre valódi lépéseket, és azonnali hatállyal emelje a béreket, valamint nyújtson valóban hatékony segítséget a vírusjárvány elleni küzdelemben!

Orbán 10 éves kormányzása alatt azonban hazánk az EU második legszegényebb államává vált, mert a miniszterelnök amellett, hogy köreit egyre nagyobbra és nagyobbra hizlalja, Sorossal, meg Brüsszellel küzd, miközben a magyar bérek európai szintre történő felzárkoztatásáért kellene harcolnia.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: