Otthon / Dél-somogyi hírek / A Fidesz gettónak használja a dél-somogyi településeket – delsomogy.ezalenyeg.hu

A Fidesz gettónak használja a dél-somogyi településeket – delsomogy.ezalenyeg.hu

A Balaton partjáról lakoltatják ki az embereket a Fideszes önkormányzatok, majd Dél-Somogyban próbálják meg eltüntetni őket. A házaik helyén meg Orbán cimborái építenek maguknak villákat.

A zuhogó esőben, Bakházáról jelentkezik Ander Balázs, a Jobbik országgyűlési képviselője. Korábban sokszor beszélt a térség egyik legnagyobb problémájáról, az elvándorlásról. Most azonban még nagyobb aljasságra derít fényt.

Más, gazdagabb önkormányzatok ugyanis rendre ingatlanokat vásárolnak fel a környéken, hogy saját, “problémás” családjaikat ide telepíthessék ki.

Ahelyett, hogy a hátrányos helyzetűek megsegítésén dolgoztak volna, inkább kilakoltatták őket. Nem tudtak, vagy nem akartak velük foglalkozni, ezért inkább megpróbálják eltüntetni őket.

A Balaton partjáról például egy héttagú családot költöztettek ide akaratuk ellenére. Bűnük annyi volt, hogy “rossz” helyen laktak. Házukat ugyanis azóta ledózerolták, és éppen valamelyik Fidesz-csicska palotáját tervezik a helyére építeni.
A Fidesz árnyékában eltöltött 10 év alatt Dél-Somogy több embert veszített az elvándorlás miatt, mint a 2. világháborúban. Az önkormányzatok nem kapnak támogatást, nincsen munka, nincsenek fejlesztések.A kormány még az utakat sem hajlandó kijavítani.

Erre Orbánék arra akarják használni a térséget, hogy az általuk tönkretettek közül még több embert költöztessenek ide. Hogy végképp ne legyen esélyük a felkapaszkodásra.

Ez lenne Dél-Somogy sorsa? Egy szociális gettó, egy lerakótelep, ahova a Fidesz a “kellemetleneket” küldheti?

“Fideszes Urak! A pénzt nem el kellene lopni, nem Mészárosoknak és az összes többi cimborának kellene odaadni, hanem az ilyen problémák megoldására kellene fordítani!”

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Szijjártó szerint nincs abban semmi meglepő, ha a magyar kormány kémszoftvert vásárol

„Nincs abban semmi meglepő”, ha Magyarország külföldről vásárol speciális kémszoftvert, mondta Szijjártó Péter külgazdasági és …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: