Otthon / Friss hírek / 35 éves pedofilt fogott el a rendőrség

35 éves pedofilt fogott el a rendőrség

Az érdi nyomozók elfogták, őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 35 éves férfit, aki titkos szexuális viszonyt folytatott egy kiskorú lánnyal – számol be a police.hu. A rendőrség szerint a férfi és a kislány kapcsolata két évvel ezelőtt kezdődött, az akkor 11 éves gyermeket “bűvkörébe vonta, erősödő érzelmeit, szerelmét táplálta, az érzelmi kötődés egy idő után testi vonzalommá alakult”.

A férfi tudta, hogy a büntethetőség miatt titokban kell tartani a kapcsolatot. “Győr-Moson-Sopron megyei lakóhelyéről képes volt több száz kilométert utazni a titkos, erdőkben megszervezett találkákra” – írják. A viszony akkor derült ki, amikor a gyerek szülője kérdésére bevallotta, az apa pedig feljelentést tett.

Az érdi nyomozók október 14-én délután elfogták, előállították és őrizetbe vették a 35 éves férfit, aki részletes beismerő vallomást tett, cselekedetét nem tagadta. Azóta letartóztatták és szexuális visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatnak le eljárást.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

A karanténszabályok megsértése miatti szankciók szigorításáról szavaznak hétfőn

Az Országgyűlés hétfőn egynapos ülést tart, amelyen szigoríthatja a karanténszabályok megsértése miatti szankciókat. Az ülés 11 órakor …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: