Otthon / Egészségügy / Bezárná a kormány a mátészalkai kórház nemrég felújított szülészeti osztályát

Bezárná a kormány a mátészalkai kórház nemrég felújított szülészeti osztályát

Sajtótájékoztatót tartott a Szabolcs megyei közgyűlés jobbikos tagja, Földi István, aki a térség fideszes országgyűlési képviselőjéhez, Kovács Sándorhoz fordult, hogy akadályozza meg a mátészalkai kórház szülészeti osztályának bezárását. 

Mint ismert, a hét közepén tárgyalják a szülészeti osztály bezárásának ügyét. Azonban már olyan hírek is szárnyra keltek, hogy megszületett a döntés, s két héten belül meg is szüntetik az osztályt. Földi István, a Jobbik politikusa szerint ez óriási károkat okozhat, ráadásul a környékén élők sorsát is megpecsételheti a jövőben.

“Ha meg is született a döntés, semmiképpen nem engedhetjük a mátészalkai szülészeti osztály tényleges bezárását!”

– jelentette ki a Jobbik politikusa, hozzátéve: Azonnali hatállyal felszólítja a térség Fideszes országgyűlési képviselőjét, Kovács Sándort, hogy az ott dolgozók, valamint Mátészalkán és térségében élő családok érdekében, továbbra is biztosítsa a kormány, a mátészalkai szülészeti osztály zavartalan működését.

“Egy valóban családbarát kormány azt nem engedheti meg magának, hogy bezárjanak egy nemrég felújított szülészeti osztályt! Márpedig Ő ennek a magát „családbarát kormánynak” való kormány tagja”

– üzente a képviselőnek.

Földi István elmesélte, hogy személyesen is kedves emlékek fűzik az ott dolgozó emberekhez.

“Fél évvel ezelőtt született a feleségemmel a kisfiunk az osztályon, ahol személyes tapasztalatból mondhatom, hogy nagyon jó orvosok és szakemberek dolgoznak. Ezek az emberek, nap mint nap lelkiismeretesen végzik a munkájukat, hivatásukat”

– mondta a jobboldali néppárt politikusa.

Lapunk információi szerint a helyiek hamarosan demonstrációt is tartanak a nemrég felújított szülészeti osztály fenntartása érdekében.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Tíznapos oltókampányt hirdetett a kormány, 45 év felett mindenkit beoltanának

Két emailt is kaptak kedden kora este a háziorvosok „az elkövetkező két hét oltási programjáról” …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: