Otthon / Egyéb / 5 fideszes nagykutya, aki nem mer indulni 2022-ben – delsomogy.ezalenyeg.hu

5 fideszes nagykutya, aki nem mer indulni 2022-ben – delsomogy.ezalenyeg.hu

Remegő lábbal menekülnek a csicskák a vereség elől. Mutatjuk az öt leggyávább fideszes nagyágyút.

Sorra mondják vissza az egyéni körzetben való indulásukat a Fidesz legfőbb csicskái. Érzi már a 2022-es pofon szelét a tolvajbanda. Gyáván menekülnek a felelősségre vonás elől ahelyett, hogy az emberek szemébe néznének a választásokon.

1. Hollik István:

Mondjuk neki meg is van az oka a menekülésre. Már 2018-ban is csúfos vereséget szenvedett az V. kerületben. Pedig akkor még nem valósult meg az ellenzéki összefogás. Így is 7%-al kapott ki a vámpírkormány első számú papagája Csárdi Antaltól. Hollik azt mondta, hogy a kampány-központban lesz majd rá szükség a 2022-es választásokon. Valószínűleg az asztal alatt fog vacogni a félelemtől.

2. Kocsis Máté:

Már most bukott politikusnak számít Kocsis Máté Józsefvárosban, amióta azoktól az emberektől veszi el a pénzt, akik megválasztották. 1,1 milliárd forintot vette el Józsefvárostól, amiért nem az ő csicskáját választották meg tavalyi polgármesternek. Azokat árulta el a kicsinyes bosszúja miatt, akiket képviselnie kellene a parlamentben. Egy önbeismeréssel is felért, amikor bejelentette, hogy nem indul 2022-ben. Pontosan tudja, hogy a szemétdombra küldenék az emberek.

3. Varga Mihály:

Már 2018-ban is csak éppen hogy sikerült nyernie a Fidesz-csicska pénzügyminiszternek a II. kerületben. Azóta pedig szinte semmit sem foglalkozik a választóival. Ellenben a felcsúti miniszterelnök pénzügyi ámokfutásához folyamatosan asszisztál. Neki köszönhetjük, hogy tömegek maradnak segítség nélkül a járvány miatti gazdasági válság közepette. Fusson is a csicska messzire!

4. Gulyás Gergely:

Minden héten papagájként ismétli, amit Orbán Viktor a fülébe súg. A hegyvidéki emberekkel azonban semmit nem törődött az utóbbi években. A lábát is ritkán tette be a XII. kerületbe, ha az ott élő emberek képviseletéről volt szó. Nélküle csak jobb lesz az élet a Hegyvidéken!

5. Orbán Viktor:

A felcsúti miniszterelnök 1994 óta nem mert elindulni egyéni körzetben. Akkor három indulóból a harmadik helyen sikerült végeznie Székesfehérváron. Azóta csak listán sunnyog be a parlamentben minden választáson. Olyan mély nyomot hagyhatott ez a vereség a sötét lelkében, hogy a magyar emberek iránti gyűlölete is részben innen eredeztethető.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Rengeteg pénz ment válságkezelés címén olyasmire, aminek semmi köze a válsághoz

Sok esetben csak ürügy volt a járvány ahhoz, hogy nyakló nélkül költekezzen a kormány. A …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: